E
edaxxx
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edaxxx
-
canım sen denedin mi? denesiysen hangi rengini denedin ve kaç gün oldu. ve renk soldu mu? parlaklık zamanla kayboluyo mu?bence loral casting kesinlikle tatlım onu tavsiye ederim beyazlarını tamamen kapatır ve saçlarını kesinlikle sertleştirmez çünkü içinde amonyak yok...
ben dün loreal casting in siyahına boyadım saçlarımı.. şuan pırıl pırıl ve yumuşacık saçlarım.. lorealden şaşma derim ben
canım sen denedin mi? denesiysen hangi rengini denedin ve kaç gün oldu. ve renk soldu mu? parlaklık zamanla kayboluyo mu?
peki beyazları tam kapatıyormu arkadaşlar...
arkadaşlar benim saçlarım koyu kahve loreal casting in cikolata karameline boyadım tek kelimeyle berbat bir boya saçım köklerini biraz açtı boyalı yerler oldugu gibi kaldı yani komik oldu şimdi tekrar boya aldım yine boyıcam sakın almayın cok kotu bır boya
canım natural colors içinde çok iyi diyolardı. ama bulamadım. teşekkür ederim.
ben 3ay gibi bir zamandır casting le boyuyorum saçlarımı.. 1,5 ay önce sapsarı yaptırırken yanan saçlarımı siyaha boyadım bu boya ile.. saçlarım keçe gibi görüntüsünden kurtuldu ve sapsarı bi saçı tamamen siyaha çevirdi :) hiç de akmadı sadece 2-3 yıkamada okadar.. her boya gibi akıyo yani öle ççok deil.. ama benm beyazım yok oyüzden onu kapatıp kapatmadığını bilemiyorum
ya canım benimde saçlarım üstüste röfleden yandı, çok beyazım o yüzden siyaha falan boyatmaya cesaret edemedim kuaöfere gittim ,oda iki boya yaptı üstüste aynı gün nasıl döküldü saçlarım, ama bu seferde boya aktı şimdi saçımın ne renk olduğu belli değil, bakır gibi bi renk oldu,bu boya senin saçını döktümü röflenin üstüne,acil cevap yaz nolur,artık saçlarımın rengine sinir oluyorum,ona göre boyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?