• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama loreal casting "bal köpüğü"

alamelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
52
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar
benım bir sorum umarım fikirlerinizi benden esirgemessiniz :)
gecen ay sacımı bakır kızıla boyadım ama sacım iki yıkamada aktı acık kahve gb bişiy oldu ( yanı o kadar ilginç bi renk oldu ki tarif edemiyorum :9:) ben gecen gün pek istemesemde kozmetikçi kızın ısrarıyla (hep bu kozmetikçi kızlar yakıyo basımı :3:)loreal casting bal köpüğü ne boyadım aslında bu boya boyalı saca iyi gelmiyo yanı tutmuyo biliyorum ama denemekten bişiy cıkmaz dedim değişik oldu belli belirsiz bir renk oldu aslında benım derdim üzerine sarı attırmak çünkü sarı gölge olan sacımı mahvettim ve tekrar sarısın olmak istiyorum :2: sizce bu rengin üztüne sarı tutar mı yada tekrar bal köpüğü alıp içine sarı katsam acık bir renk elde edermiyim sizce
fikirlerinizi bekliyorum :34:simdiden teşekürler

bal köpüğündede kahve köpüğündede biraz turunculuk var saçındaki kızıllıklar iyice aktıysa sarı tonlarına bak boya daha iyi ama küllü renklerden uzak dur

saol canım haklısın küllü renler yeşerme yapıyo diolar :) insalah gölge aktırabilirim kuaförlerden nefret ediyorum ama onlarsızlda olmuyo :9: ne yapacagımı sasırdım :)

Back