Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Casting Amonyaksız Boya Almadan Önce Dikkat !
- Konu Sahibi minimor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yazdiklarina katiliyorum
iki kez kullandim amonyaksiz boyayi
sonuc sifir etki yani hic boyanmadi saclarim..
bir daha para vermem ona..
aynen..berbat ve de çok pahalı..saçlarımı berbat etti ve bu boya yüzünden aylarca rezil gibi dolaştım..
ben de bu boyayı hiç tavsiye etmiyorum.bu zamana kadar hep koleston kullandım ama şöyle değişik bi kahverengi istiyorum diye gittim loreal casting in çikolata kahvesini aldım 535 numara,önceki saçımdaki renk kolestonun 7/77 ışıltılı kahvesiydi,kutuya bakınca bu saç rengimden daha açık olması gerekiyordu.Bir boyadım simsiyah çıktı saç rengi,ama abartmıyorum bildiğin siyah.dipler sadece açık tonluydu ama uçları simsiyahtı.gören herkes dedi saçını koyulaştırmışsın siyah olmuş diye.üstelik de çok ama çok akan bir boya.yıllardır saçlarımı kolestonun değişik renklerine boyadım,sarısından kahvesine kadar bir kere bile aktığını görmedim.ama bu boyada saçlarımı her yıkamam da boya akıyo,üstelik boyayalı 3 hafta oldu ve haftada en az 2 kere yıkarım hala akıyo.yastığımın üzeri boya oldu hep.hiç tavsiye etmiyorum
bir yıldır bu boyayı kullanıyorum,çokta memnunum,çikolata kahve,sıcak çikolata,bitter çikolata renklerini kullandım daha önce,hepsinde de istediğim renk oldu,üstelik çokta güzel parlatıyor saçımı,şu anda da" bal kahve" var evde,kısmetse pazar günü boyayacağım,ben çok seviyorum castingi
allah alaahh kızlar çok ilgiç amonyaksız çıkmadan öncede ben hep loreal alıodum amonyaksız ürün piayasaya çıktığından beri sanırım 2 senedir fln ben hep amonyaksız alıorum çok da güzel sonuç alıorum diğer boyalar gibi kötü kokmuo aynı ne hangi rengi istedysem elde ettim.
ama benm boyadıklarım hep kahve tonlarıydı çikolata karamal, bitter çikolata ve çikolata kahve boyadım şu an yine çikolata kahve bayılıor herkes saç rengimi soruo beyaz tenlyim kaşım gözümde koyu ondan çok yakıştığını sölüo herkes ben çok memnunum.ama talihsizlk yaşayan arkadaşlarıma çoookk geçmişş olsun diorum kızlar malsef saç boyama işlemlernde en iyi kuaförede gtseniz en iyi boyayıda alsanız bazen talihsizlkler olabilio.çünkü bildiğinz gibi aynı renk boya farklı iki kişide aynı sonucu vermio şans talih kader ksımet
ama benm boyadıklarım hep kahve tonlarıydı çikolata karamal, bitter çikolata ve çikolata kahve boyadım şu an yine çikolata kahve bayılıor herkes saç rengimi soruo beyaz tenlyim kaşım gözümde koyu ondan çok yakıştığını sölüo herkes ben çok memnunum.ama talihsizlk yaşayan arkadaşlarıma çoookk geçmişş olsun diorum kızlar malsef saç boyama işlemlernde en iyi kuaförede gtseniz en iyi boyayıda alsanız bazen talihsizlkler olabilio.çünkü bildiğinz gibi aynı renk boya farklı iki kişide aynı sonucu vermio şans talih kader ksımet
- 25 Kasım 2009
- 76
- 1
- 296
Saçlarım gür ama çok ince hatta yıpratmamak için çekinerek tarıyorum ve kurutuyorum. Amonyaksız boyaları keşfetmeden önce lorealin ve kolestonun boyalarını denedim. Saçlarım keçe gibi oluyordu, taranmıyordu, saçlarım yağlı olduğu için kremde kullanamıyordum o yüzden işkence çekmektense boyayamıyordum. Amonyaksızlardan ilk castingi keşfettim. Saçlarım kumral, 730 bal köpüğünü aldım, saçlarım altın gibi ışıl ışıl oldu. Açıklamasında kurutma makinesi kullanarak ısıtın yazmıyordu. Ben makina kullanmadım ama yinede çok iyi çıkıyor.Belki 20dk da renk tutmuyordur, benim kuaförüm hep 45dk bekletti.Doğru 28 yıkamada akmaya başlıyor ama ışıltısı kaybolmuyor. Düz bir çizgi şeklinde akmadığı için balyaj gibi duruyor. O halide çok hoşuma gidiyor o yüzden 2 veya 3 ay sonra tekrar boyuyorum. Güneşten açılmış gibi oluyor. Bir de kokusuz olması çok güzel. Yeni boyalarda ne kadar aromatik kokular kullanırsalar kullansınlar amonyak kokusu nefesimi keser gibi oluyor.Hem en zararlı kozmetik ürünü saç boyası, niye daha az zararsızı varken kullanmayayımki. Göz göre göre zehirlenmeyelim. Amonyaksızlarda Natural colorsta güzel ama onda kurutma makinesi gerekiyor, o da çok güzel tutuyor ama 20dk boyunca saç kurutma makinesi tutmak biraz zahmetli oluyor.
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
ayyy kızlar ya benim saçımda şu an bu boya var bekliyorum...ama saçımı öncesinde ıslatmayı unuttum. saçım açık kumral bakır- bal köpüğü tonlarındaydı...530 sıcak çikolataya boyadım...tutar mı acaba? offf nasıl unuturum
dün boyadım bu boyayla...korkmuştum saçımı ıslatmadan boyadığım için güzel olmayacak diye. ama kötü olmadı...çok güzel kokan, saçı yumuşacık yapan bir boyaymış. saçımın açık renk boyalı olan yerleri 2 ton kadar koyuldu diyebilirim. kendi doğal rengi kahve olan diplerim ise aynen duruyor. ama aradaki geçiş yumuşadı diyebilirim. yani çok aman aman kapatıcılığı ya da açıcılığı olan bir boya değil. zaten üstünde de yazıyor yarı kalıcı boya diye...güzel parlaklık da verdi saçımı besledi. bir dahaki sefere demek ki 530 değil de 400lü tonlardan almam gerekiyormuş daha koyu olması için.
Hadi yaa.. Aksine ben de çok memnunum, gerçekten yumuşacık, ipeksi, mis kokulu doğal bir sonuç veriyor. İçinde amonyak olmadığı için zaten saç renginde köklü bir değişiklik yapmıyor; beklentiler bu doğrultuda olunca sonuç fiyasko değil tam tersine harika oluyor. Onca yıldır çuval çuval para döktüm saç bakım maskelerine, yurtdışından getirttim kaç kere... Ama hiç bir maske bu boyanın saçımda yarattığı etkiyi yaratamadı. İnanılmaz bakım yapıyor ve ışıl ışıl oluyor saçım. Boyadıktan sonra saçlarıma dokunmaya doyamıyorum, mis gibi meyveli parfümü de cabası. Kutunun üstündeki renge bakarak değil, sizin saçınızın o an hangi renk olduğuna göre sonuç veriyor. Saç renginiz sarıysa, açık kumralsa bu serideki her renk tutar. Ama koyu kahveye boyalı bir saçı (atıyorum) bu serideki bal köpüğüne boyamaya kalkarsanız tutmaz tabi. Zaten bu boyada tutmaktan kast, belli belirsiz doğal gölgeler yaratması. Öyle dip boyası yapılabilecek bir boya değil. Ama kesinlikle saçın geneline muhteşem bir hava veriyor. Yüz kere de bin kere alırım bu boyayı, kime tavsiye ettiysem de fanatiği oldular sayemde..