• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal Casting Amonyaksız Boya Almadan Önce Dikkat !

doğru söylüyorsun canım bende de hiç etkisi olmadı boyanın dipler aynen kaldı maalesef

cnm maalesef,koyu renkli saçlara bu boyayı kullanmanın bi anlamı yok,
bu sitede bunu çok gördüm,
benim kendi saçım açık küllü kumral,bitkisel bi bal köpüğü boyamıştım,
iyice akıp açılmıştı rengim,yani zeminim koyu sarı gibiydi,onun üstüne yaklaşık 3 ay önce,loreal castıng bal köpüğüne boyadım,
çok güzel boyandı saçım ,renkte hoş oldu buraya kadar ii ,

ben verdii zarardan rahatsız oldum,
saçımın ilk boyandığı gün çok fazlaydı ve 1 hafta her yıkamadan sonra gözümde ve yüzümde yanmalar oluştu,
boyanın üstünden 1 ay geçmesine rağmen saçımdan elektriklenme kesilmedi,
geçen yazda lorealin başka bi serisiden boyamıştım,saçımı akarcasına döktü,
hiç memnun kalmadım,kesinlikle bi daha lorealin hiç bi boyasını kullanmam :olmaz:

Merhabalar..

Benim saçlarım karman çorman oldu ama bu boyayla alakası yok.Fakat saç diplerime hiç bir etkisi olmadı. Kendi saç rengim kahverengi,Boyadığım saç boyası 530 sicak kahve.. Bu boyayı etki etmediği için tavsiye etmiyorum...

ahh ah keşke bende tüm bu yorumları okuyup "saolun arkadaşlar iyiki bunları söyleyip fikir verdiniz" diyebilseydm :( malesef acı bi tecrübeylee castingten nefret ediyorum :oklava: boya çok koyulaştırıyoo saçlar geri dönülmez bi hal alıoo:çok üzgünüm:

Çok şaşırdım, iki kere kullandım ve çok memnun kaldım. kızıl-siyah hatta şu anda saçlarım gayet de güzel duruyor. beyaz kapama özelliği olmaması dışında başka hiçbir kusuru yok bence. herkese tavsiye ettiğim bir seridir, başkalarında bu kadar kötü sonuçlar vermesi beni şaşırttı.

allah allah gerçekten çok şaşırdım çünkü ben saçlarımı castingin koyu kestanesiyle boyadım ve yıkayınca simsiyah bir renkle karşılaştım. şimdi saçımın rengi açılsın diye uğraşıyorum. demekki bu boyaya bulaşmamak gerek ya hiç boyamıyo ya da çok byuyo anlayamadım. bazı renkerde problem olabilir...

Merhaba ben de koyu kestanesine boyamıştım bu serinin resmen siyah oldu çok üzüldüm akar çabuk diye bekledim ama maalesef ... ultra açıcısını denedim o da olmadı ben de vazgeçtim.

Bu boya gerçekten çok ilginç,ya aşırı beğeniliyor tavsiye ediliyor,ya da çok kötüleniyor..Benim de bilen bir arkadaşım bu boyayı tavsiye etti 630 çikolata karameli aldım boyayacağım bir kaç güne umarım sonuç olumlu olur.

arkadaşlar buradaki yorumları okuyunca biraz korktum ama yinede denemeye karar verdim. lorealin 630 ve 730 u karıştırdım. saçımda boya olmasına rağmen dipler ve uçlar aynı renk oldu. çok güzel ve ışıltılı oldu ayrıca yumuşacık oldu. yani kısacası memnun kaldım:)

hayır canım regl fln değildim öyle olsam kuaförün kendi boyasında da sorun olurdu ama allahtan hiç bir problem olmadı sağlıklı bi halde çıkabildim ordan

belki senin boyadığın bu amonyaksız saçmalığından değildir çünkü yeni çıktı şubat ayında yoktu sanırım bu boya

saça göre de farklılık gösterir belki ama o şanslı kişi olacağınıza inanıyorsanız deneyin bence, aman dikkat...

geçmş olsn gerçkten şaşırdım..ilk önce de şunu belirtmeliyim ki senn saç yapına göre uygn değilmş ve kızıl için o hafif kalıcağını baştan blmeliydin.saçın demek ki koyu gelmş o boyaya.ve ilk defa denedin galiba.bnm arkdşımda dediğin kızıl tonundan yaptı ama amonyaksız olanından dğldi..2.olarak lorael o boyayı çıkaralı nerdeyse 2 yıl olacak..annem o boyayı ilk çıktığından beri kullanıyr ve çok memnun.annem sarışınken kumrala snra da siyah kızıla döndü..kızıl gibi oldu saçları..ve hemen tuttu.ayrıca beyazlarını kapadı..hemde kendi boyadığı halde..bnce burda hemen markayı suçlamak yersiz.sende işe yaramayabilir.ondan önce koleston dan da annem şikayetçiydi onun saçına uymuyor ve kullanmıyr.olay bitti gitti..şmdi diğer arkdşlarım bile bu amonyaksızdan kullnıyr ve memnun..dediğim gbi senn saçına etkileşim olmamış ne yazık ki :S hamileler için kimyasalları alınmış ve hassaslaştrılmış bi boya o yzden de kimi saç yapısında boya tutmuyr demek ki..tkrar geçmş olsn

ben de çikolata kahve tonunu aldım, 1 aydır duruyor. bu tarz şikayetleri duymuştum, kullanmakla kullanmamak arası gidip geliyorum:/

Ben kesinlikle çok memnunum,tam 1 senedir kullanıyorum. Şarap kızılını kullanıyorum,doğal saç rengim koyu kumral ve ilk 2 boyamada falan anca oturmuştu renk,daha sonra da hiç sorun yaşamadım. Kesinlikle doğal duruyor herkes çok yakıştırıyor ve kendi saçım olduğunu sanıyorlar. Aktığında da turuncu falan olmuyor. Çünkü bazı kızıllar akınca gerçekten çok çirkin oluyorlar ama bu akınca ışıltılı hoş bir renk oluyor.
Hala bu boyadan vazgeçmek istemiyorum ama renk seçenekleri az maalesef. Aslında renkler mevcut ama henüz Türkiye'de satışa sunulmamış olanlar var bu yüzden yurtdışından getirtme ihtimalim olmazssa başka bir markaya geçeceğim mecburen.

bende kullanıyorum nar çiçeği kızılını.. ve çok memnunum.. saçlarım yumuşacık oluyo, bikaç hafta sonra biraz açılıyo rengi ama öyle kızıl boyanın akıp gitmesi gibi tuhaf rekler olmuyo saçta.. bi tutam beyazım var, onuda gayet güzel kapatıyo..

nemli saça uygulamak gerekiyo boyayı.. uygulamadamı bi hata yaptınız acaba neden bu kadar kötü yaptı sizin saçlarınızı anlamadım..

arkadaşlar buradaki yorumları okuyunca biraz korktum ama yinede denemeye karar verdim. lorealin 630 ve 730 u karıştırdım. saçımda boya olmasına rağmen dipler ve uçlar aynı renk oldu. çok güzel ve ışıltılı oldu ayrıca yumuşacık oldu. yani kısacası memnun kaldım:)

iki boyanın karışımından nasıl bir renk çıktı acaba?saçlarının fotosunu koyabilirsen çok güzel olur,bizlere de fikir olur...

kızlar bu boyanın renk açma özeliği yok ve anladığım kadarıyla boyanın etkili olabilmesi içn..
1) saçta fazla beyaz olmayacak
2)açık renk saçları koyulaştırmak için kullanılacak yada
1-2 ton farklııkları için saçın doğal rengine ışıltı katmak içnde olabilir
ama daha fazla ton farklılıklarında bir işe yaramıyor bu boya..
memnun kalanlarda hep koyu renklerden bahsediyor ztn dediğim gibi
çikolata kahve, kestane vs...

Back
X