- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
benım esım bayan kuaforu kızlar o acıcının ısmı platınyum gercekten loreal acıcı konusunda cıgır actıgını soyluyor esım.deneyın guvenle
elf 2008 canımcım sayfanın başlarında alıp kullandığımı hatta resmimi koyduğumu hatırlıyorum bi bakarsan yardımcı olur sanırım :)
boyalı saça kullanamaz mıyızzzz
beyhancım işte bende onu araştırıyorum,boyalı saça olsa bile nasıl bir renk çıkar ,saç çok zarar yani kel kalma olanağımız olurmu:) onu bilemiyorum
crıstıancım sana bısey sorcam bı sıteden sıparıs vermeyı dusunuyorum ama arkadaşlar bır suru sey soylemıs benım buldugum loreal majımeches amonyaksız saç açıcı krem seklınde sende bunu mu kullandın yoksa toz amonyaksız acıcı platınıum muydu beyaz?
canım saçlarım boyalı boyalı sacta da kullanılabılıyo bı suphen olmasın :) saclarımda bı kac renk vardı tek renk olsun dıye boyattım ama bıras koyu oldu ıstedıgımden gecıcı boya benımkısı bır kac yıkamadan sonra tamamen akıyor sactan bekleyıpn yapıcam..ama soyle bırsey de varkı boyalı sactada kullanılır ama sacların sıyahsa mesela daha cok zaman alır turuncu dan sarı ya gecıste sac tellerınde ıncelme olabılır yapmadan once bol bol bakım onerırım sacların ıyıce guclensın..
canlarım ben tel açıp sordum boyalı saça oluyo didi bana ama çok koyu boyaysa siyah koyu kahve gibi sadece ton açacaktır sarı olma şansı düşük dedi yani rengini açıp boya yapmak isteyen arkadaşlara uyar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?