- 26 Eylül 2007
- 1.814
- 7
- 156
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
''silici''deniyor buna yanılmıyorsam;saçım kırmızı kahveye geri dönmek istiyorum kuaförüm bu üründen bahsetti param olursa yaptırıcam kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün aldım palette 4-6 ton saç açıcı sonuç mükemmel yaıpranmadı saçım kızıl dı bugün boyadım sarışın oldum kuaföre gitmeme gerek kalmadı eşimde çok beğendi mutlaka deneyin pişman olmassınız ben 50 dk saçımda durdurdum korkuyodum kötü bişi olcak diye ama çokk güzel oldu benim saçımda başkasının saçında nasıl olur bilemem ama 1 ay önce kızıla boyamıştım saçımı şimdi sarı oldu hemde yıpranmadıııı
bugün aldım palette 4-6 ton saç açıcı sonuç mükemmel yaıpranmadı saçım kızıl dı bugün boyadım sarışın oldum kuaföre gitmeme gerek kalmadı eşimde çok beğendi mutlaka deneyin pişman olmassınız ben 50 dk saçımda durdurdum korkuyodum kötü bişi olcak diye ama çokk güzel oldu benim saçımda başkasının saçında nasıl olur bilemem ama 1 ay önce kızıla boyamıştım saçımı şimdi sarı oldu hemde yıpranmadıııı
açıcı pudra var boyaya katıyosun tek işlemde saç kızıldan sarıya döndü çok ii tavsiye ederim..bende 1 ay önce kızıla boyamıştım süper açıyo herhangi bi problemde olmuyo...sarışınım tavsiye ederim eczanelere falan da sorun ben heryere baktım fiyatı 7.90tl