- 26 Eylül 2007
- 1.814
- 7
- 156
- Konu Sahibi Christian_Louboutin
-
bugün aldım palette 4-6 ton saç açıcı sonuç mükemmel yaıpranmadı saçım kızıl dı bugün boyadım sarışın oldum kuaföre gitmeme gerek kalmadı eşimde çok beğendi mutlaka deneyin pişman olmassınız ben 50 dk saçımda durdurdum korkuyodum kötü bişi olcak diye ama çokk güzel oldu benim saçımda başkasının saçında nasıl olur bilemem ama 1 ay önce kızıla boyamıştım saçımı şimdi sarı oldu hemde yıpranmadıııı
bugün aldım palette 4-6 ton saç açıcı sonuç mükemmel yaıpranmadı saçım kızıl dı bugün boyadım sarışın oldum kuaföre gitmeme gerek kalmadı eşimde çok beğendi mutlaka deneyin pişman olmassınız ben 50 dk saçımda durdurdum korkuyodum kötü bişi olcak diye ama çokk güzel oldu benim saçımda başkasının saçında nasıl olur bilemem ama 1 ay önce kızıla boyamıştım saçımı şimdi sarı oldu hemde yıpranmadıııı
açıcı pudra var boyaya katıyosun tek işlemde saç kızıldan sarıya döndü çok ii tavsiye ederim..bende 1 ay önce kızıla boyamıştım süper açıyo herhangi bi problemde olmuyo...sarışınım tavsiye ederim eczanelere falan da sorun ben heryere baktım fiyatı 7.90tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?