- 26 Ağustos 2007
- 3.896
- 4.109
- 658
%6 lık olması lazım.8 numaradan yukarı renklerde 6lık olur genelde.
bazıları cok koyu cıkıo demis o zaman 9 luk ile guzel bi renk tutturabiliriz belki kaydirigubbakcemile2alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%6 lık olması lazım.8 numaradan yukarı renklerde 6lık olur genelde.
vee saçımı yıkadım renk aynen bu taze çekip atıyorum zemin koyu olduğundan çok açılmadı ama yıkadıkça açılacak ben yinede memnunum:asigim:
saçlarım pallete sarı karamel idi en son 2 aydır bu rengi kullanıyordum gayette memnunum. bu sefer kutu üstündeki renge aldanıp ben de ladım. yarın boyayacağım lakin buradaki yazanları okuduktan sonra çok pis tırsıyorum palette sarı karamelin üstüne nasıl duracak merak ettim şimdi çünkü saçımın rengi açıldı bayağa.
canım ya boyayınca resım eklermısın benımde suan ki saç rengim senınkine yakin bende boyamak istıorum ama kararsızım :ecrin_bebek:
saçımı dün boyadım bu renge dediğim gibi zemin açık olmasına rağmen koyu bir renk çıktı kutudaki ile alakası yok arkasındaki renk dönüşümleri bile alakasız. eğer saçını koyu renk yapmak istiyorsan ama siyahada bıyamim diyorsan bu rengi yap çünkü koyu ve kızıllık barındırıyor. deniz çakır (ferhunde) nin saç tonunda oldu. tenim beyaz olduğu için yakıştı ve olay çıkarmadan bri süre kullanıcam çünkü cidden değişiklik oldu benim için.
resim buraya yükleyemem de istersen özelden iletişim kurarsak bir şekilde gösterebilirim fotoğraf hem normal ışıkta hem de dışarı güneş ışığındaki halini.Aslında ben cok kızıl olmasını ıstemıorum ve boyadıgımda baya akacagınıda dusunuyorum şuan saçlarımın rengı baya açık bi ton bi kaç yıkamadan sonra akınca nasıl oldugunu yazarsan cok memnun olurum resim yükleyemezmisinn :uhm:
resim buraya yükleyemem de istersen özelden iletişim kurarsak bir şekilde gösterebilirim fotoğraf hem normal ışıkta hem de dışarı güneş ışığındaki halini.