• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Loreal akaju kahve kullananlar

daha önce sarı zemine uyguladım ve harika oldu ne bakır ne kızıl çok tatlı bir renkti ve tam kutu üstündeki gibi oldu tabi aktı zamanla bende koyulttum tekrar tekrar boyasaydım güzel olurdu şuan kendi rengim orta kumral ve saçlarım boyalı yani az sonra yıkıycam bakalım bu sefer nasıl olcak ama çok kötü olmayacağı kesin bu rengi seviyorum:asigim:

vee saçımı yıkadım renk aynen bu taze çekip atıyorum zemin koyu olduğundan çok açılmadı ama yıkadıkça açılacak ben yinede memnunum:asigim:

Eklentiler

• $19112010356.jpg
    $19112010356.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 1.017
  • $19112010362.jpg
    $19112010362.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 936
Son düzenleme:
vee saçımı yıkadım renk aynen bu taze çekip atıyorum zemin koyu olduğundan çok açılmadı ama yıkadıkça açılacak ben yinede memnunum:asigim:

parlak parlak güzel olmuş canım güle güle kullan

akaju kahveye göre biraz koyu olmamışmı bu cnm?

ben de geçen hafta boyadım hatta elimde bi kutu var ama asla boyamıycam.ben bakır diye boyadım bildiğin KIZIL oldu hem de çok koyu..şikayet etmek lazım resimle alakası yok sinir oldum

yani gördüm de kutu resminden bu kadar farklı çıkan bir saç rengi görmedim!
değiştirsenler kardeşim o resmi:)

saçlarım pallete sarı karamel idi en son 2 aydır bu rengi kullanıyordum gayette memnunum. bu sefer kutu üstündeki renge aldanıp ben de ladım. yarın boyayacağım lakin buradaki yazanları okuduktan sonra çok pis tırsıyorum palette sarı karamelin üstüne nasıl duracak merak ettim şimdi çünkü saçımın rengi açıldı bayağa.

saçlarım pallete sarı karamel idi en son 2 aydır bu rengi kullanıyordum gayette memnunum. bu sefer kutu üstündeki renge aldanıp ben de ladım. yarın boyayacağım lakin buradaki yazanları okuduktan sonra çok pis tırsıyorum palette sarı karamelin üstüne nasıl duracak merak ettim şimdi çünkü saçımın rengi açıldı bayağa.

canım ya boyayınca resım eklermısın benımde suan ki saç rengim senınkine yakin bende boyamak istıorum ama kararsızım :ecrin_bebek:

canım ya boyayınca resım eklermısın benımde suan ki saç rengim senınkine yakin bende boyamak istıorum ama kararsızım :ecrin_bebek:

saçımı dün boyadım bu renge dediğim gibi zemin açık olmasına rağmen koyu bir renk çıktı kutudaki ile alakası yok arkasındaki renk dönüşümleri bile alakasız. eğer saçını koyu renk yapmak istiyorsan ama siyahada bıyamim diyorsan bu rengi yap çünkü koyu ve kızıllık barındırıyor. deniz çakır (ferhunde) nin saç tonunda oldu. tenim beyaz olduğu için yakıştı ve olay çıkarmadan bri süre kullanıcam çünkü cidden değişiklik oldu benim için.

saçımı dün boyadım bu renge dediğim gibi zemin açık olmasına rağmen koyu bir renk çıktı kutudaki ile alakası yok arkasındaki renk dönüşümleri bile alakasız. eğer saçını koyu renk yapmak istiyorsan ama siyahada bıyamim diyorsan bu rengi yap çünkü koyu ve kızıllık barındırıyor. deniz çakır (ferhunde) nin saç tonunda oldu. tenim beyaz olduğu için yakıştı ve olay çıkarmadan bri süre kullanıcam çünkü cidden değişiklik oldu benim için.

Aslında ben cok kızıl olmasını ıstemıorum ve boyadıgımda baya akacagınıda dusunuyorum şuan saçlarımın rengı baya açık bi ton bi kaç yıkamadan sonra akınca nasıl oldugunu yazarsan cok memnun olurum resim yükleyemezmisinn :uhm:

Aslında ben cok kızıl olmasını ıstemıorum ve boyadıgımda baya akacagınıda dusunuyorum şuan saçlarımın rengı baya açık bi ton bi kaç yıkamadan sonra akınca nasıl oldugunu yazarsan cok memnun olurum resim yükleyemezmisinn :uhm:
resim buraya yükleyemem de istersen özelden iletişim kurarsak bir şekilde gösterebilirim fotoğraf hem normal ışıkta hem de dışarı güneş ışığındaki halini.

resim buraya yükleyemem de istersen özelden iletişim kurarsak bir şekilde gösterebilirim fotoğraf hem normal ışıkta hem de dışarı güneş ışığındaki halini.

Canım msj atmaya çalıştım ama atamadım mail adresımı verıcektım burdan yazmakta yasak galiba :bbo:

boya bana ben boyaya bakıyorum günlerdir yaa:( kutudaki renk muhteşem,ama yorumlara bakınca boyamak iyi cesaret gerektiriyor walla.. bazı arkadaşlar çok memnun bazıları alakasız diyor..elbetteki zemin rengiyle alakalı bir durum..ama anlamadığım açık zeminle boyadığını söyleyen iki arkadaşdan biri kutudakine benzedi diyo,diğeri patlıcan moru gibi oldu diyo??? hayır kolay dönüşlü bi renk olsa düşünmeden boyayacağım ne çıkarsa bahtıma diye ama kızıl kadar kalıcı başka renkde yok..yani olmadı geri dönüşüm ççoooook zor sarıya...offfff!

$Dileekimmm0451.jpg

arkadaşlar loreal akaju kahveye kendı boyadığım renktı 1ara kullanmıstım umarım ayrdımcı olmusumdus kzıl kahve renk oluyor:16:

Şu an da beklemekteyim arkadaşlar saçımı boyadım :)
taban rengim orta kumraldı kızıldan kurtulmak için çok çektim ama çok da özlemiştim kızıl olsun bakır olsun farketmez kahve yoğunlukta zaten :)
fotosunu eklemeye çalışıcam kurutunca :)

ben de aldım akaju kahve lorealin ama saçım koyukahve, çok belliolmayacak mı acaba :( koyu kalacak sanrm ffff:2:

Boymadıysan bulaşma derim benm orta kumraldı ve kutudakiyle alakasız oldu ama ben koyu saçı seviyorum hafif kızıl da var çok hoşuma gitti ama koyu kahvede ek bir değişiklik yapmak arkadaşım zaten rengiden ondan açık koyu kahvenn tonu 3 bunun 6.45 benm saçım 6.3 tü onun üzerine boyadım.

Back