Bence haklısınız ama satıcı engellemeseydi sanırım alisveris yapmaya devam edecektiniz. Normalde firmalar kargolarla anlasma yapiyorlar ve ürün kırılırsa, zarar görürse kendi aralarinda hallediyorlar. Paketleme mi eksik yapilmis, tasimada mi sorun var müşteriden bağımsız konular. Ama anlasma yoksa satici iade, degisim yoktur gibi ibarelerle kendini garantiye aliyor. Bahsettiginiz sayfada boyle bir ibare yaziyor muydu?
Merak ettim aldiginiz parfumlerin fotografi var mi? Ben orijinal olduklarini düşünmüyorum
Bence haklısınız ama satıcı engellemeseydi sanırım alisveris yapmaya devam edecektiniz. Normalde firmalar kargolarla anlasma yapiyorlar ve ürün kırılırsa, zarar görürse kendi aralarinda hallediyorlar. Paketleme mi eksik yapilmis, tasimada mi sorun var müşteriden bağımsız konular. Ama anlasma yoksa satici iade, degisim yoktur gibi ibarelerle kendini garantiye aliyor. Bahsettiginiz sayfada boyle bir ibare yaziyor muydu?
Merak ettim aldiginiz parfumlerin fotografi var mi? Ben orijinal olduklarini düşünmüyorum
Zaten dedigim gibi arkadssim tavsiyesiyle guvenip aliyordum, yoksa insta sayfasindan hayatta almam urun, profilde tel no bile yok sonuctaBence haklısınız ama satıcı engellemeseydi sanırım alisveris yapmaya devam edecektiniz. Normalde firmalar kargolarla anlasma yapiyorlar ve ürün kırılırsa, zarar görürse kendi aralarinda hallediyorlar. Paketleme mi eksik yapilmis, tasimada mi sorun var müşteriden bağımsız konular. Ama anlasma yoksa satici iade, degisim yoktur gibi ibarelerle kendini garantiye aliyor. Bahsettiginiz sayfada boyle bir ibare yaziyor muydu?
Pitane ye baktim hemen, bana londradan kozmetigi tavsiye eden arkadss da takip e ediyormus, ordan hic bahsetmedi demekki denememis, tesk. Ederm tavsiye icinBence sizi parfümün kırıldığını gönderilere yazmayın diye engellemistir.
Internette parfüm alacaksanız pitane var instada orayi güvenli buluyorum
Umarım bir daha böyle bir şey yaşanmaz , çok kötü bir duruma düşmüşsünüz. Ben olsam sanırım size göre daha çok telaş yapardım paranızı almış olmanız bile büyük bir olay böyle bir saticidan
Hayir engellemeseydi de urun almaya devam etmicektim.
Cunku durumu anlattigimda kadinin ilk tepkisi su oldu, tek tarafli bir magduriyet yok, nerde kirildigini ogrenicem, eger orda kirildiysa orayla halledersiniz falan dedi.....
Ben bunu duyunca musteri iliskisini falan anladim zaten....
Insan once sunu der, hanfendi ben de uzuldum, saglam bi sekilde size gelmesini temenni ederdim...halledicez falan der olmasi gereken bu...
Biz cok iyi paketliyoruz falan demeye basladi hemen ....oyle bi cikisti ki onceden bana gonderdigi urunleri kutulamadan gonderdigini bile soyleyemedim...tartisma ortami cikmasin hakkimi alabileyim diye.....
Urunlere gelince bana gelenler orjinaldi...sahte olsa hemen anlarim zaten ve kullanamam...parfumden anlarim yani ilgi alanima giriyor :) ama her sipariste orjinal urun mu gonderiyor onu bilemem tabi....sonucta insta sayfasi iletisim nosu bile yok..
Musterisine boyle anlayissizca ve kaba davranan bir saticidan da urun almam zaten,
Silip engellemesi falan ne kadar sacma, insan kendisinden ya da calistigi kargo firmasindan kaynaklanan bi sorun yuzunden musterisinin magduriyetini giderince mutlu olmasi gerekir,
Ve bir daha olmamasi icin de onlemini alir bence....
Yanitinizz icin tesk. Bu arada :)
Tesekkur ederim, nette arayanlar icin bunu gozonune alarak alisveris yapmalarini oneririm, ya da siparisten once kirilcak bir urun aliniyosa siparis oncesi saticiya cok cok iyi paketlermisiniz falan diye konusmak lazim belki de kucuk ihmalller yuzunden ugrasiyoruz sonra ve stres bosubosunaEvet parasını iade ettiği halde yazdığı mesajları ve engellemesi tuhaf olmuş. Bu muameleye karşın paranızı alabilmenize sevindim.
Tesekkur ederim, nette arayanlar icin bunu gozonune alarak alisveris yapmalarini oneririm, ya da siparisten once kirilcak bir urun aliniyosa siparis oncesi saticiya cok cok iyi paketlermisiniz falan diye konusmak lazim belki de kucuk ihmalller yuzunden ugrasiyoruz sonra ve stres bosubosuna
Odemeyi yapti ve kavga ortami da olmadi, engellemesinin sebebi isteksizce gonderdi, bence ondan.... bir kusura bakmayin bile demed insan ben de uzuldum falan der...
Yani uslubu iletisimi hic iyi degil.
Bisey oldgnda bunu bilerek alisveris yapilmasini tavsiye ederim...
Ya da biz boyle ifsa edelim ki onlar da kendilerine cekiduzen verirler belki..
Tesk. Ettm yanitlariniz icin
Aynen haklisiniz, ben de ona karar verdim...aslinda saticilarin kargo firmalariyla sigortali gonderimi varsa siparis vermek lazim sanirim..Kesinlikle hakkimizi aramamiz lazim. Ben de bir kac sene önce morh... sitesinden tonik ve serum almıştım ama kargoyu açtigimda tonik kutuya dökülmüş haldeydi. Iyi paketlemeyi gectim, sise kapagi gevsekti. Pahalilardi bir de ama o an saticiyla iletisime gecmedim ama yapmak gerekiyor. Ben sadece kirilip dokulurse parasina üzüleceğim pahali ürünleri bir daha internetten siparis vermemeye karar vermistim.
Hayir engellemeseydi de urun almaya devam etmicektim.
Cunku durumu anlattigimda kadinin ilk tepkisi su oldu, tek tarafli bir magduriyet yok, nerde kirildigini ogrenicem, eger orda kirildiysa orayla halledersiniz falan dedi.....
Ben bunu duyunca musteri iliskisini falan anladim zaten....
Insan once sunu der, hanfendi ben de uzuldum, saglam bi sekilde size gelmesini temenni ederdim...halledicez falan der olmasi gereken bu...
Biz cok iyi paketliyoruz falan demeye basladi hemen ....oyle bi cikisti ki onceden bana gonderdigi urunleri kutulamadan gonderdigini bile soyleyemedim...tartisma ortami cikmasin hakkimi alabileyim diye.....
Urunlere gelince bana gelenler orjinaldi...sahte olsa hemen anlarim zaten ve kullanamam...parfumden anlarim yani ilgi alanima giriyor :) ama her sipariste orjinal urun mu gonderiyor onu bilemem tabi....sonucta insta sayfasi iletisim nosu bile yok..
Musterisine boyle anlayissizca ve kaba davranan bir saticidan da urun almam zaten,
Silip engellemesi falan ne kadar sacma, insan kendisinden ya da calistigi kargo firmasindan kaynaklanan bi sorun yuzunden musterisinin magduriyetini giderince mutlu olmasi gerekir,
Ve bir daha olmamasi icin de onlemini alir bence....
Yanitinizz icin tesk. Bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?