• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lolita'nın adı bilinmeyen parfümü

Astronomer

fragile cosmos
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
335
1
116
Ankara
Arkadaşlar merhaba;
Geçenlerde açık parfüm aldım bir tane, satıcı bayan parfümün adının Lolita Lift olduğunu söyledi, ama ben araştırdım böyle bir parfüm yok :bbo: kokusu ise portakal ve vanilyalı böyle bisküvi gibi kokuyor. Telif hakları yüzünden gerçek adını yazamıyorlarmış listelere parfümlerin. Bu parfümün gerçek ismini bilen varsa söyleyebilir mi acaba? senağlama

Bildiğim kadarıyla Lolita'nın lift isimli bir parfümü yok,bu D&P'nin satmış olduğu bir parfüm.ısim kullanma gibi bi sıkıntıları olduğunu sanmıyorum.Zira bütün parfümlerin isimlerini kullanıp da bunu kullanamıyoruz demek pek mantıklı değil öyle değilmi:jeyyar:
Ayrıca bu parfümün orjinalini arıyorsanız böyle bir parfüm de yok,en azından ben öyle biliyorum...

ışte malesef yok böyle bir parfümsenağlama gerçek adını bilebilsem.. fragrancex.com dan araştırdım Lolita'nın L diye bir parfümü var onun içeriğinde portakal ve vanilya var, ama bu o mu ki? Telif hakkı konusunda şu var; listelerine hiç bir zaman kelimesi kelimesine yazamadıklarını söylediler, ya parfümün ya da parfümcünün ismi eksik yazılıormuş tam yazılmıyormuş artık ben de bilmiyorum ne halt karıştırıyorlarsa fisfisfis

İşte malesef yok böyle bir parfümsenağlama gerçek adını bilebilsem.. fragrancex.com dan araştırdım Lolita'nın L diye bir parfümü var onun içeriğinde portakal ve vanilya var, ama bu o mu ki? Telif hakkı konusunda şu var; listelerine hiç bir zaman kelimesi kelimesine yazamadıklarını söylediler, ya parfümün ya da parfümcünün ismi eksik yazılıormuş tam yazılmıyormuş artık ben de bilmiyorum ne halt karıştırıyorlarsa fisfisfis

Hayır canım o değil,nereye bakarsan bak bulamazsın çünkü yok böyle bir parfüm
ama dikkat ettiğim kadarıyla çatır çatır isimleri yazmışlar,görmesem telif hakkı olabilir diycem ama hiç sanmıyorum.
Ayrıca daha önce başka bi forumda da okumuştum,
Lift'i D&p üretiyormuş ve Lolita'nın deniliyormuş:bbo:

Cnm bildiim kadarıyla Lolita Lempicka snn aradıın parfüm. Elma şeklinde mor bi şişesi war ama tam bilmiorum ben de

Son düzenleme:
şimdi baktımda aynı parfümü aLmışım
çok güzeL ya kokusubayanssulusmile
ama LoLita değiLse niye öyLe satıyoLarki :olmaz:

Son düzenleme:
sanırım aldığın LOLİTA L EDP parfümü. bu üründe portakal ve vanilya kokusu var. :) güzel seçim.

canım ben almadım ama
lift lolita'nın parfümü diye satılıyor
orjinal lolita lempicka(mor şişe) var bende,liftin kokusunu da biliyorum
aynı değil:sinifsinif:

bende bugun dp den denıcem lıftı escada collectıonb aldım tam bır hezımet oldu:(benım ıcın armanılerdende denedım cok ıgrenctı barı bu gusel cıksa:(

sadece bır kere kokladım ve aldım cunkı erkek arkadasımla bulusmaya gec kalmıstım:( su an kokluyorum eh ıste denecek bır parfum ya hala tam aradıgımı bulmus degılım benı bıraz ıdare eder buda ahım sahım sananlar varsa yanılıyor:(

esans itahalatçısı ve açık parfümcüyüm. aldıgınız koku lolita l dir. zaten orjinalindede lift denir. koku benzemiyorsa dp nin esansından kaynaklanıyordur. çünkü açık parfümcülerin çogu esanlarını bitkisel kullanmaları gerekirken sentetik kullanıyor. bazı spesifik kokularda da tutmuyor. sorularınızı alabilirim

Arkadaşlar merhaba;
Geçenlerde açık parfüm aldım bir tane, satıcı bayan parfümün adının Lolita Lift olduğunu söyledi, ama ben araştırdım böyle bir parfüm yok :bbo: kokusu ise portakal ve vanilyalı böyle bisküvi gibi kokuyor. Telif hakları yüzünden gerçek adını yazamıyorlarmış listelere parfümlerin. Bu parfümün gerçek ismini bilen varsa söyleyebilir mi acaba? senağlama

o parfüm lolita L hayatım... sevgiler

canım kuzenimde doldurma olarak almış bu parfümü "lolita lift" adıyla. sonra baktık lolitanın lift isminde bi parfümü yok. sorduk baya bi araştırdık. lolitanın lempica nın "lolita" isimli parfümüymüş sanırım. strawberry de var. tekin acara falan sorarsan anlatırlar.

ben de aldım lolita lifti d&p'den çook güzel kokuyor çok beğendim sabah akşam sıkıp duruyorum sürekli bayıldım bennbayanssulusmile ama hemen uçup gidiyor sanki kokusu ya da bana öyle geliyor.sürekli tazelemek durumunda kalıyorum

ayrıca sadece d&p de yok Davıd de de var ixoradada var :) ( benim bidiklerim) . . Koku benım çok hoşuma gitti . .

Back