dur bende alıyorum hemen lolitayı....:jeyyar:
ayrıcaaa yine indirim war yaaa hemde bu sefer %70
cnm ya kusura bakma bu konuya bi daha bakmamıştım daha yeni baktım keşke önceden bakıp sana yardımcı olabilseydimfisfisfis hepsiburadadan ben de aldım edf olayını ben de anlamamıştım ama pek bi farklı gelmedi bana fisfisfis parfümün eline geçmiştir heralde bana 2 günde geldi..nasıl hoşuna gitti mi parfüm senin yerimsenibenarkadaşım sen bu kokuyu kullanmışsın nasıl bir koku tarif edebilirmisin rica etsem. Birde bişey daha sorcektim unuttum yawww hepsi buradada isminin yanında EDF yazıyor anlamadım ben acaba yanlışmı yazmışlar EDT mi demek istedilerkiiii bir fikri olan varmıı
kızzzzlaaaaaarrrr nerdesiniz huuuuhuuuuuuuuuuudelikafadulden
cnm ya kusura bakma bu konuya bi daha bakmamıştım daha yeni baktım keşke önceden bakıp sana yardımcı olabilseydimfisfisfis hepsiburadadan ben de aldım edf olayını ben de anlamamıştım ama pek bi farklı gelmedi bana fisfisfis parfümün eline geçmiştir heralde bana 2 günde geldi..nasıl hoşuna gitti mi parfüm senin yerimseniben
lolita tebikide alam ya:dilcikar:
olsun bitanem :1rolleyes: ben o edf olayını sordum telefon açıp. Bana dedikleri yurtdışında parfümler o şekilde yazıyormuş yani parfümmüş. Bilemiyorum yinede benimi kandırdılar yoksa doğrumuevet aldım bende geldi ama benimkini 3.gün kargoladılar ve 4.gün elimde oldu kaydirigubbakcemile2 valla ilk başta biraz bayık gibi geldi ama durdukça güzelleşen bir konu, beğendim ben. Çok cezbetmedi, aaaaa süper demedim ama sevdimde ne yalan söyleyeyim
sen beğendinmi peki canım?
bu arada yine indirim var hemide %70 :1shok: 50 ml parfüm 50ml krem 50ml duşjeli 50 TL bundan önceki mesajımda yazmıştım gıvenchynin ve lolitanın başka bir kokusu. Onların nasıl kokular olduğunu bilioymusun peki, biliyorsan yazarmısın canım hihoyyyt
ama bak bu sefer oku yazımı amaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
laaa bişe dicem deniz kokusu ola varya suan indirimde onun kokusunada baktın mı???nasıl birsey...param kalmadı zaten dün lacoste yatırdım paralarımı.offffff offfffffffffffffff
canım spor ayakkabı aldım gömlek kemer felan aldım para bitti dünyanın parası şimdi hersey yeni sezondan dolayı...ama napim yaaa farfüm olayındada kararsızım.
güle güle git canım cicilerini, üzerinde paralansınn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?