Lokuummmm Piiiğğğrensesin Yeri

gunaydınlarrr lokum cennetıııııııııı topıgııııııııııııııııı :))))))))))))))))))))))))))

gunaydınnn yavrularrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:eek:kaydirigubbakcemile2
evettttttt hadı buyrun bırer tane kus lokumu alın agzımız tatlansın cokacimcoook
KARLIZADE_KUS_LOKUMU.gif

kız bana safranbolu lokumu alıcaktın hane nerde hemen getır beklıorummmm:)))))))))))))) bu arada unv ısın hayrlısı olsun ınsalah mezunıyetını göruruz.

bısey yazamıom nan kapatmıs olmalısın zıyaret msjını :) ac bakem kusumm lokumları beklıorum emmeee

kanka demın unıversıteden karrgo geldı klavuz yollamıslar
ucretı bız oduoz kargonun
annem dıokı soydular bızıı
gondermesınlker bız mı onlara dedık gonderın :roflol:
koptummm kanka yhaa :roflol:

bı rep bı lokum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

yok yaa olmaz ben once lokumm ısterımmm sonra rep
yahu aklıma gene ayrıldım sözlm geldı kaynbabam bana gul yaprağından lokum vardı ole bısı ondan getrırdı sözumdede getrmıstı ıspartadan saolsunn ayy :1rolleyes:

yok yaa olmaz ben once lokumm ısterımmm sonra rep
yahu aklıma gene ayrıldım sözlm geldı kaynbabam bana gul yaprağından lokum vardı ole bısı ondan getrırdı sözumdede getrmıstı ıspartadan saolsunn ayy :1rolleyes:

nan ılk sayfada var lokum al bı tane ole gel muhabbete kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

lokumum sen bu cadu böcuge lokum vermezsen kırk yıl konusurz kendısı potansıyel actırdaa:))))))))))))))

dızı ızlıodumda ıcerde ondan cevap sey edemedım :asigim:
ıstedgınız lokum olsun nelı ıstersınız
soleyın ona gıre ıkram edıyım sıze

X