- 7 Ocak 2008
- 7.932
- 35
-
- Konu Sahibi asipigrenses
lokuum sen yaptın dimi bizi buraya çekmekteki amaccın ne he
ya ben gidiyorum uykum geldi benim ya hadi yarın falan görüşürüz artık öptüm kızlar sizi kendinize iyi bakın
ayol öğlen oldu kimse yok :mymeka: :mymeka:
Lokuuuumuuumm hani biz bişey istemiştikte seni aramışlardı,yarın elinizde olur diye kaydirigubbakcemile3 bu sabah bana kargo geldi,ne kadar hızlılar yaa :1shok: annemle şaşırdıksanada gelmiştir kanımca kaydirigubbakcemile2
Lokumum bitanem
yolun,şansın,bahtın açık olsun meleğim
güzelce bitir okulunu gel,hatta sen bulursun bi yolunu seni çok seviyorum güzel nanam benim
he okullu oldum kaydirigubbakcemile3oy oyy bizim lokum okullu lokum oldu he
Allah yüzünü gülürsün güzelim bugün gittin bayramda burdasın ama inşallah özleyeceğiz seni sen de bizi özle emi!
kendine iyi bak güzelim geldiğin de çaldır ben ararım haha:)
çaldırma direk ara hadi görüşürüz
beni sevmiyomusun :dilcikar:
sen çaldır beni,ben seni ararım lokumum :asigim::1hug:
nanammmmmmmmmmmm:asigim:
senı sevmezmıyım bennnnn:asigim:
caldırırım msj attarım elımden geldıgınce nete gırmeye calısrım
yerım senı ben yerımmmmm:asigim:kaydirigubbakcemile5hihoyyyt
bende seviyorum kız seni :asigim: :ecrin_bebek:
msndeki gibi olmaz ama,buluruz bi yolunu hepberaber :roflol:
kuzum senı yerım ben yhaa
bulcaz bı yolunu artık napalımmkaydirigubbakcemile5
nan deli lokum sen git öle bakalım biz bırakcaz mı senii....ben buldum formül dedim ki hepimiz büyük camilerin önüne oturursak her cuma bir laptop parası toplarız be kaydirigubbakcemile5 yine yeniden birlikte msn de oluruz Şeniz kuzum bitanemm seni çok seviyorummmm..herşey çok güzel olsun seni hiçç bişey üzmesinnnn....üzerse bir tlf ben orda sositososito assolist çantam ve ben orada oluruz maymuna çeviririm seni üzeni. çıkmayan makyaj yaparız insan içine çıkamaz. saçına pembe boya yaparızzz
cami önü süper fikir :roflol:
alırız kuşuma bi laptop ne ki yani :roflol:
bencede kız ben dedim zaten ramazan valla her birimiz 250 ytl toplasak alırız Şeniz ama lokumda idare etcek öle çift çekirdek falan alamayız kaydirigubbakcemile2
nan deli lokum sen git öle bakalım biz bırakcaz mı senii....ben buldum formül dedim ki hepimiz büyük camilerin önüne oturursak her cuma bir laptop parası toplarız be kaydirigubbakcemile5 yine yeniden birlikte msn de oluruz Şeniz kuzum bitanemm seni çok seviyorummmm..herşey çok güzel olsun seni hiçç bişey üzmesinnnn....üzerse bir tlf ben orda sositososito assolist çantam ve ben orada oluruz maymuna çeviririm seni üzeni. çıkmayan makyaj yaparız insan içine çıkamaz. saçına pembe boya yaparızzz