• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lokum tatlisi,/sultan sarması bilen arkadaşlar: (

Öncelikle konumun ilgili bölüme taşınmasını rica ediyorumm nereye açacağımi bilemedeen buraya açtım şuan ağlıyorum lokum tatlısı yapmaya çalıştım ama muhallebisi çok kotu oldu un felan koktu rengi koyu oldu çok özenmistim hevesim çok kirildiii çöpe gidecek . gorumcem yapiyo daha dün yedik harikaydı bide benmkine bak çok üzgünüm şuan tatlıyı bilen varsa nerde hata yapmış olabilirim bilgilendirebilecek birileri varmii ? :KK43: esimde çok seviyor okadar istedi yaptım sonuç hüsran yerse zehirlenmesinden korkuyorum resmen :KK43:

unu azıcık kavurman gerek çiğsi kokusu çıkana kadar. yağsız kavur bekle soğusun un. ardından unu süt ile seyrelt iyice çırparak sonra diğer kalan sütü ve şekeri ekle muhallebi kıvamına gelene kadar pişir. kapat vanilyayı ve margarini ekle iyicene karıştır.

Bence unu kavurmadan çiğ çiğ süt ile pişirince un kokusu oluyo maalesef bende sevmiyorum.bahsettiğiniz tatlıyı bende yapıyorum ben un ile yağı güzelce kavuruyorum önce kokusu gidene kadar .yarım paket margarin ile 4 bardak süt kullanıyorum 1 1mirac birde un ile yağı kavurarak deneyin tadı çok daha gğzel oluyor

Back