Rahatsız etmek istemedim şimdi bide coook önceden yanımda yapmıştı bende biraz herkese artislik yaptım ben yaparım öğrendim şöyle böyle diye. Açıkçası utandm şimdideGorumcenize sorsaniz daha mantikli degilmi.
Şekeri ve suyu koydum , üstüne yavaş yavaş unu koydum sonradan margarin vanilya, hafif kıvam aldigi halde almadim ocaktan sanırım orda hata yaptım , bide onu tepsiye serip aynı şekil üstüne krem santi döktüm acaba nasil kurtaririm ki bu şekildeUnunu çok kavurmus olabirsiniz.
Üstüne kakaolu puding yapın , kaplara koyun muhallebiyi, ustunede kakaolu pudingi dökün.
Tatlıyı kurtarmış olursunuz.
Unuttum malzemeleri neydi diye sorun ne olacak zaten onemli olan muhallebisi.Rahatsız etmek istemedim şimdi bide coook önceden yanımda yapmıştı bende biraz herkese artislik yaptım ben yaparım öğrendim şöyle böyle diye. Açıkçası utandm şimdide
Evettt tepsiye dökülüp ustune krem santi koyuluyor ve rulo yapıliyor. Ben krem şantiyide koydum, ama muhallebi öyle olduPiştikten sonra 1 paket krem şanti katılıyor diye biliyorum ama...
Rastgele açtığımi en başta yazdım ve ilgili yere taşınmasınida rica ettim farkettiniz mii?
Şekeri ve suyu koydum , üstüne yavaş yavaş unu koydum sonradan margarin vanilya, hafif kıvam aldigi halde almadim ocaktan sanırım orda hata yaptım , bide onu tepsiye serip aynı şekil üstüne krem santi döktüm acaba nasil kurtaririm ki bu şekilde
Çok üzüldüm ya eşim için yapmistim ve canim cekmisti hamileyim , tamam öyle yapayım çok teşekkürler yorumunuz içinDediğim gibi , kara kare kesip , tatlı bardaklarına koyup üstüne çikolata sosu ya da kakaolu puding dökebilirsiniz.
Muhallebinin tadı çok mu kötü onu bilemiyorum tabi.
Aglamaniza değmemiş ama , öyle olsun ne olacak ki.
Aslında sarilmasinda bile sorun yok canım tek sorun tadıCanım 4 su bardağı sut 1 su bardağı un 1 su bardağından 2 parmak az seker bunlari karıştırarak pişirmeye basla.kaynamaya yakin tereyağ ve vanilin koy ve altı kısık bi şekilde bayağı pişir .puf noktası burası yoksa tepsiye döktükten sonra sarilmaz.
Ben de ilgili yere taşınsın diye etiketledim zaten. Mune her dakika bdv de değil biz etiketlersek görür. Farkettiniz?Rastgele açtığımi en başta yazdım ve ilgili yere taşınmasınida rica ettim farkettiniz mii?
hayır ben içine de konulup karıştırılıyor diye biliyorum.Evettt tepsiye dökülüp ustune krem santi koyuluyor ve rulo yapıliyor. Ben krem şantiyide koydum, ama muhallebi öyle oldu
Kusura bakmayin yaBen de ilgili yere taşınsın diye etiketledim zaten. Mune her dakika bdv de değil biz etiketlersek görür. Farkettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?