Merhaba arkadaşlar,ben şekerli gıdaların süt yapacağına inanmayanlardanım ve doğum yaptığım günden beri bu tarz şeylere çok ağırlık vermedim.. genelede çaylardan ve bulgurdan yararlanmaya çalıştım :)
son aylarda sütüm azaldı ve bebeğimle çok sorunlar yaşamaya başladık.. Şimdi başıma bir şey geldi acaba yanılıyor muyum diye size danışmak istedim..
Geçenlerde markette gezerken gözüme bir paket lokum takıldı ama almadım,arkamdan eşim gelirken almış eve geldiğimde gördüm..kaç gündür dolapta duruyordu dün akşam aklıma geldi yiyeyim dedim ama biraz fazla kaçırdım 4 tane falan yedim,hatta eşim biraz fazla olmadı mı diye uyardı
gecelerimiz çok sorunlu geçiyor bebeğim çok fazla uyanıyor ve belkide dinlenemediğimdende sütüm olmuyor..ama bu gece sabaha karşı iki göğsümdede öyle bir sertlik hissettimki inanamadım
neden olduğunuda anlamadım ama sabah kalktığımda bebeğim defalarca emmesine rağmen hala göğüslerim sertti.. düşününce aklıma sadece lokum geliyor,acaba ondan olabilir mi? eğer ondan değilse boşuna yemeyeyim :26: