Lokal anestezi rahim filmi

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Kızlar belden aşagı uyuşturulup rahim filmi çekinen var mi tamamen mi anestezi yapılıyor

Agri oluyor ewet ama asiri bi agri degl dayanilmycak bi agri degl yani bn birde rahim filmi cektrdm ordan ciktm ise gittim şükür bi zorluk yasamadm

Agri oluyor ewet ama asiri bi agri degl dayanilmycak bi agri degl yani bn birde rahim filmi cektrdm ordan ciktm ise gittim şükür bi zorluk yasamadm
Ben de doktor hiç bir sorun yok sadece rahim filmine de bakmamız lazım dedi tıkanıklık varsa açm a işlemi sanırım zor olur diye demiştir bence ondan şüpheleniyor

Vardir elbet doktorlarn bildikleri rahim filmi tikaniklik varsa flan aciyor diyolar bendede enfeksiyon varms rahim filmnden snra gittgni soyledi doktorm normal hcbirsey olmayanlarda zaten agri olmuyormus

Vardir elbet doktorlarn bildikleri rahim filmi tikaniklik varsa flan aciyor diyolar bendede enfeksiyon varms rahim filmnden snra gittgni soyledi doktorm normal hcbirsey olmayanlarda zaten agri olmuyormus
Bende öyle düşündüm çünkü bütün tahliller yapıldı hiç bir şey yok som olarak bu kaldı tıkanıklık varsa zor olmasın diye sanırım ama çok korkuyorum anesteziden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…