Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor ağrılı bir işlem olduğunu ve anestezi olacağını söyledi banaBen cektrdm ama anestezi flan yaplmadi normalbi seklde cektrdm
Ben de doktor hiç bir sorun yok sadece rahim filmine de bakmamız lazım dedi tıkanıklık varsa açm a işlemi sanırım zor olur diye demiştir bence ondan şüpheleniyorAgri oluyor ewet ama asiri bi agri degl dayanilmycak bi agri degl yani bn birde rahim filmi cektrdm ordan ciktm ise gittim şükür bi zorluk yasamadm
Bende öyle düşündüm çünkü bütün tahliller yapıldı hiç bir şey yok som olarak bu kaldı tıkanıklık varsa zor olmasın diye sanırım ama çok korkuyorum anestezidenVardir elbet doktorlarn bildikleri rahim filmi tikaniklik varsa flan aciyor diyolar bendede enfeksiyon varms rahim filmnden snra gittgni soyledi doktorm normal hcbirsey olmayanlarda zaten agri olmuyormus
Teşekkür ler doktora güveniyorum aslında ama KESK’e anestezisiz ve ağrılı olsaydı dayanırdımMerak etmeyin icinizi ferah tutn doktornz dedyse demekki sizn iyilgnz icndr stres yapmayn siz yeterli![]()
Peki birsey sorabilirmiyim doktor surekli gttigniz kendi doktornuzmu ?Teşekkür ler doktora güveniyorum aslında ama KESK’e anestezisiz ve ağrılı olsaydı dayanırdım
Hayır ikinci defa uzun araştırma sonucu gittim ve bana çok fazla güven verdiPeki birsey sorabilirmiyim doktor surekli gttigniz kendi doktornuzmu ?
Maşallah, beni de oyle korkuttularki çok acıyor diyeAgri oluyor ewet ama asiri bi agri degl dayanilmycak bi agri degl yani bn birde rahim filmi cektrdm ordan ciktm ise gittim şükür bi zorluk yasamadm