• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedi Lokal anestezi ile tetik parmak ameliyati

merhabalar, benim kızım 3 yaşında tetik baş parmak şikayetimiz vardı. çok araştırdık ameliyat yaptırmak istemedik. En sonunda İstanbul'da Doktor Şahin Namî 'ye Lokal anesteziyle yaptırdık sadece 2 dakika sürdü ne dikiş vardı ne de sonrasında acı oldu. çocuğa ağrı kesici bile verme ihtiyacı hissetmedik. Tavsiye ederiz.

Bizimde minik yarumuz 2,5 yaşındaki kızımızın baş parmağının açılmadığını fark ettik,daha sonra semtimizde bulunan bir hastanede prof dr tarafından tetik parmak sendromu teşhisi konuldu. Dr derhal ameliyat olması gerektiğini her iki baş parmağında aynı semptomun geliştiğini belirtti,dolayısı ile eşim ve ben kaygı ve üzüntü içerisinde nasıl olacak, narkoz alacak daha bu yaşta ameliyat olacak elleri 3 hafta sargıda kalacak, bunları dr dan dinledikten sonra üzüntümüz ve kaygımız daha çok artmıştı, daha önce duymadığımız bu sendromu internetten aratırırken ALLLAHA ŞÜKÜR bu sendromun ameliyatsız lokal antestezi şeklinde bir iğne yardımıyla yapan Opr Dr. ŞAHİN NAMİ ile tanıştık, ilk önce güven konusunda git geller yaşarken Opr. Dr.ŞAHİN bey'in videoları ve bir çok kez bebek ve çoçuk yaştaki kişilere uyguladığını ve Allahın izniyle şifa bulduğunu gördük,ve kendisine telefon yoluyla ulaştık, eşim ve benim kendisiyle yaptığımız telefon görüşmelerimiz sonucunda tüm kaygılarımızı cesarete dönüştürdü. 3-5 dk bir operasyonla aynı anda sonuç aldığını ve tüm endişe ve kaygılarımızın sevince dönüşeceğini belirtti. nitekim eşimle birlikte karar vererek 29.08.2015 tarihinde çalışmış olduğu Esenler Ensar Hastanesine giderek aynen bize telefonnda söylediği gibi lokal anestezi şeklinde videoda görüldüğü gibi 5 dk bir operasyonla ALLAHA ŞÜKÜR kızımızın parmakları normal hale döndüğünü gördüğümüzde dünyalar bizim olmuştu. ŞAHİN beye büyük bir minnettarlıkla oradan sevinçle ayrıldık Yaklaşık 3 hafta geçti kızımızın parmağı normal haline döndü ŞAHİN beye buradan sonsuz teşekkkürlerimizi sunuyorum. Aynı sendromda çoçuğu olan tüm anne babalara şiddetle tavsiye ederim, hiçbir endişe ve kaygı duymadan kendisiyle görüşebilirler. Opr. Dr. ŞAHİN bey sizlerede başarılarınız daim olmasını temenni ederiz. Elleriniz dert görmesin hocam....
Saygılarımla,,

ALEV-MURAT /Maltepe/İSTANBUL

Back