lokal anestezi ile kürtaj olanlar lütfen yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi malei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

malei

Ziyaretçi
hamile olma ihtimalim vr henüz kesin değil ama kürtaj fikri beni acayip korkutuyo genel anestezi de almak istemiyorum bünyem çok alerjik lokal anestezi ile yapılan kürtajda dayanılmaz bir acı ve ağrı oluyo mu birde vajinayı açaren çok acıdığını okumuştum.
bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi

güzelim bende 4 yıl önce olmuştum.ama bebeğimi kaybettiğim için olmuştu.kalan parçaları kürtajla temizledi.çok az bi acı hissediliyor.doğruyu söylemek gerekirse.zaten uyuşturuce iğne yapıyor.kürtaj değil ama ben kürtaj sonrası çok acı çektim.nedenini anlamadılar çünkü olmaması gerekiyormuş.neyse uzatmıyım.ben kürtaj olman taraftarıda değilim.nacizane fikrim kusura bakma.kıyılmaz o bebeciğee yaaaaa.

guzelım etkılenırmısın bılmem ama..acıyo..ben bebek aldırmamıstım bı operasyon geçirmıstım genel adı kurtaj olduğu için bılıyorum..acı hıssedılıyo ama bunye meseleside olabılır..kolay gelsın

bende bebegımn kalbi atmadıgı için kurtaj oldum hiç bi acı hissedilmıyo 3 hafta once oldum cok üzüldüm kimseye yaşatmasın allah

hamile olma ihtimalim vr henüz kesin değil ama kürtaj fikri beni acayip korkutuyo genel anestezi de almak istemiyorum bünyem çok alerjik lokal anestezi ile yapılan kürtajda dayanılmaz bir acı ve ağrı oluyo mu birde vajinayı açaren çok acıdığını okumuştum.
bilgisi olan varsa lütfen cevap verebilir mi

canım bende istemeden kürtaj oldum ama lokale cesaret edemedim diğerinden yaptılar girdiğimi ve yatakta olduğumu hatıorlıyourm zor bir süreçti ddoğrusu inş. birdaha yaşamam sende yaşamazsın bacım
:nazar:

Back