Doğum yapalı 3 gün oldu annem istanbuldan geldi bizimle kalıyor ramazana kadar kalıcak. Sabahtan akşama kadar kaynanamda geliyor ama ben çok bunaldım kaynanam pike takımı sermiş yatak odasında tek başına yat diyor bebeğinle ben öle hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum annemde burda sandalye tepesinde oturuyor bunalıma gircem böle tek başına oturmaktan sırf millete gösteriş olsun diye lohusa bu yatıyor desinler diye boş boş oturuom burdasizler naptınız bi akıl verin böle sıkıntıdan sütüm bitecek
Ben sansliyim sanrim canim .. Eltimle aramizda 5 hafta vardi o benden snra dogun yapacakti. Derken ben dogum yaptim bi gece hastanede yattim annem vardi yanmda kaynanamda vardi ama sonra eve gitti o . hastaneden ciktik ben aslinda evime gecicektim ama kaynanam uzulmesn ilk torunu dedimm naislsa eltimin dogumuna gidicek 20 gun sobra duruveriyim 1 hafta dedm normal dogum yapmistim iyi sayidlirm. Neyse sevindi kadn gercekten benm icn yatak yapmis her yeri hazirlamis konposta yapmis allah razi olsun .. Bi gece yattim kayinvlidemde ertesi gun telefon geldi 5 haftasi olan eltimin sancisi tutmus dogurabilirmis her an apar topar o aksam kayinvalidem istanbula gittiii bende annemin evine geldim :)) pazar gunu kirkimiz cikiyo 13 haziranda artik gecicez evimize . annemin yaninda daha rahattm kalktim gezndm yatmadm ama annemde oyle elbezlemez yani beni. Bebek 15 gunlukken sohbete gittmeye basladm.. Seni anliorum rahat etmek istiyosun ama annenle konusbilirsn bu durumu anlayisla karsilar bence ??Doğum yapalı 3 gün oldu annem istanbuldan geldi bizimle kalıyor ramazana kadar kalıcak. Sabahtan akşama kadar kaynanamda geliyor ama ben çok bunaldım kaynanam pike takımı sermiş yatak odasında tek başına yat diyor bebeğinle ben öle hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum annemde burda sandalye tepesinde oturuyor bunalıma gircem böle tek başına oturmaktan sırf millete gösteriş olsun diye lohusa bu yatıyor desinler diye boş boş oturuom burdasizler naptınız bi akıl verin böle sıkıntıdan sütüm bitecek
Yay canım yat h kalkma.ben totomu yere koyamadım hiç.kalk gez dolas yine yat.millet yerinden kalkmıyor keyfini çıkarDoğum yapalı 3 gün oldu annem istanbuldan geldi bizimle kalıyor ramazana kadar kalıcak. Sabahtan akşama kadar kaynanamda geliyor ama ben çok bunaldım kaynanam pike takımı sermiş yatak odasında tek başına yat diyor bebeğinle ben öle hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum annemde burda sandalye tepesinde oturuyor bunalıma gircem böle tek başına oturmaktan sırf millete gösteriş olsun diye lohusa bu yatıyor desinler diye boş boş oturuom burdasizler naptınız bi akıl verin böle sıkıntıdan sütüm bitecek
Doğum yapalı 3 gün oldu annem istanbuldan geldi bizimle kalıyor ramazana kadar kalıcak. Sabahtan akşama kadar kaynanamda geliyor ama ben çok bunaldım kaynanam pike takımı sermiş yatak odasında tek başına yat diyor bebeğinle ben öle hasta gibi sürekli yatmak istemiyorum annemde burda sandalye tepesinde oturuyor bunalıma gircem böle tek başına oturmaktan sırf millete gösteriş olsun diye lohusa bu yatıyor desinler diye boş boş oturuom burdasizler naptınız bi akıl verin böle sıkıntıdan sütüm bitecek
Öle işte bende öle hissediyorum dün tuttum getirdim beşiği sbah birileri gelcek diye aradılar gene götürdük odaya bebiş varken tv de açtırmıyorlar kiben senin yerinde olsam herkesin oturduğu odaya yaptırırım yatağımı örneğin televizyonun olduğu yere . bebeğimi de alırım yanıma rahatıma bakarım.böyle olunca kayınvaliden de zamanla sıkılır belki bu durumdan sürekli yat diyip durmaz basında :) o ne öyle cüzzamlı gibi başka odalarda yalnız yalnız
Bencede abartıyorlar bizde de bu kadar yapılmaz ama eşimin ailesi böle zaten evden çıkamıyorum tv açamıyorum bide orda otur otur siz düşünün artıkgelenler yine gelsin canım sonuçta lohusalık döneminde yatak açık olur. illaki yatak odasında mı olması gerek yatağın. ben şimdiye kadar gittiğim bebek görmelerinde hep oturma odasında yatak açıktı bizim yanımızda anne yorulursa uzanırdı bile ve biz hiç yadırgamazdık çünkü bu normal bişey. bence sizin aileniz biraz abartıyor bu durumu.