Merhaba hiç belli olmuyor ki. Az once baktım 15. Dr holter takacak ayın 3 unde tekrar geçmiş olsun
Merhaba lar çok teşekkürler. Ilaca devam ediyorum ilacla 11 12. Panik yaparsam 14 15Nasılsıniz tansiyon sorununuz çözüldü mu
Çok geçmiş olsun.Merhaba lar çok teşekkürler. Ilaca devam ediyorum ilacla 11 12. Panik yaparsam 14 15
Çok tesekkürlerÇok geçmiş olsun.
Merhaba canim tansiyonun ne durumda acaba? Ayni sorunu bende yaşiyorum şuan biktim bu tansiyon illetinden artık bende 1 sene önce doğum yaptım lohusalikta gecmedi tansiyon holter takıldı ara ara yüksek cikti tansiyonum gün icinde ilaca başladım şuan 10-11 aydir ilac tedavisi görüyorum tuaf olansa büyük tansiyon 10-11 lerde kücük tansiyon 9-10 larda kücük tansiyon yüksek cikiyor cildiricam sonunda düzelemedi bi türlü.Merhaba duzeldi mi tansiyonunuz
Merhaba canim tansiyonun ne durumda acaba? Ayni sorunu bende yaşiyorum şuan biktim bu tansiyon illetinden artık bende 1 sene önce doğum yaptım lohusalikta gecmedi tansiyon holter takıldı ara ara yüksek cikti tansiyonum gün icinde ilaca başladım şuan 10-11 aydir ilac tedavisi görüyorum tuaf olansa büyük tansiyon 10-11 lerde kücük tansiyon 9-10 larda kücük tansiyon yüksek cikiyor cildiricam sonunda düzelemedi bi türlü.Çok tesekkürler
Benim genelde büyüğü yüksek çıkıyorMerhaba canim tansiyonun ne durumda acaba? Ayni sorunu bende yaşiyorum şuan biktim bu tansiyon illetinden artık bende 1 sene önce doğum yaptım lohusalikta gecmedi tansiyon holter takıldı ara ara yüksek cikti tansiyonum gün icinde ilaca başladım şuan 10-11 aydir ilac tedavisi görüyorum tuaf olansa büyük tansiyon 10-11 lerde kücük tansiyon 9-10 larda kücük tansiyon yüksek cikiyor cildiricam sonunda düzelemedi bi türlü.
Hangi ilacı kullandınız düzeldi miTansiyonla kafayı bozdum zaten.hergun 10 kere ölçüyorum nerdeyse belki daha bile çok. İlaç kullanmazken 17 18 e çıktı.kardıyolıga gıttım.ilaç baslattı. Şimdi ilaçla bazen 14 u geckin 15 olan degerlerım var.
Merhaba nasılsınız tansiyon sorununuz ne oldu benimde aynı şekilde 16/10 17/11 düşmüyor Alfamet yerine farklı ilaç verildi 2 tane birden içiyorum yine de düşmüyorSormayın 40 ım çıkacak nerdeyse.hamilelikte biraz yukseliyodu ilaç başlatmışlardı.dogumdan 2 gun sonra 10 lara kadar dustu. 4 kez içerken alfameti 2 ye indirdim. Sonra 10 gun önce bi çıktı ki 17 18. Kardiyologa gittim başka bi tansiyon ilacı başladılar. Onunla ancak 12 13. İlaca ragmen yani. Sizin ne zaman düzeldi.benim sanırım kalıcı oldu. Ailemde tansiyon var zaten
Merhabalar ne kadar oldu doğum yapalıMerhaba nasılsınız tansiyon sorununuz ne oldu benimde aynı şekilde 16/10 17/11 düşmüyor Alfamet yerine farklı ilaç verildi 2 tane birden içiyorum yine de düşmüyor
Hangi ilacı kullandınız düzeldi m
Merhaba nasılsınız tansiyon sorununuz ne oldu benimde aynı şekilde 16/10 17/11 düşmüyor Alfamet yerine farklı ilaç verildi 2 tane birden içiyorum yine de düşmüyor
Merhabalar ben norvasc içiyorum.sabah 5mg akşam 5mg. Yeni basladiysaniz dengeye girmesi 10 günü falan buluyor.Merhaba bana karvea diye bir ilaç verdiler ama 16/10 17/11 hiç düşmedi size hangi ilaç verildi
Merhabalar ben norvasc içiyorum.sabah 5mg akşam 5mg. Yeni basladiysaniz dengeye girmesi 10 günü falan buluyor.
Emziriyor musunuzMerhabalar ben norvasc içiyorum.sabah 5mg akşam 5mg. Yeni basladiysaniz dengeye girmesi 10 günü falan buluyor.
EvetEmziriyor musunuz
Doğum yapalı 10 gün oldu doğumdan önce 4 Yıldır beloc içiyordum 14-9 sabitti ameliyat günü be ertesi gün ilaç içmediğim halde 12/7 civarı çıktı sevinmiştim hamilelik dönemimde alfamet kullandım kardiyolog 3.kez gittim karvea 300 mg verdi emzirdiğim için sürekli 16/10 16/11 kafayı yicem deneme tahtası gibi ama size verilen ilacı vermediler dün tekrar gittim böbreklere baktırın dedi çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?