lohusalıkta terleme

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
kızlar sabah saçımı sıksanız su çıkar bu terleme normalmış ama nezaman kadar sürecek hergün banyo yapmaktan sıkıldım

ay canım bende bi gecelikle yatıyorum ama inanılmaz terliyorum. özellikle ensem ve göğüs bölgem.... hormonal sanırım...

1,5 ay sonra gecmisti bende , oturururken bebegimi emzirirken damla damla terliyordum ,uyurken keza öylee.. sabredin kizlar

dogum yapalı 2 ay oldu ama hala ateş basması terleme bende gecmedı bır an önce gecsın ıstıyorum :

evet 3ay oldu doğum yapalı ensem vegöğüs bölgem su gibi.gece emzirmeye kalkyorum üşütüyorum.şu ana kadar 3 kez sıtmalandım bu yüzden.aman kendini göğsünü koru derlerken kat kat dahada terliyor insan.bende bekleyenlerdenim..

aynen 2 bucuk ay oldu aynnı bende senın gıbı sıkyatler devam

benim 75 gün oldu ve baya bi azaldı o kabus terlemeler. gece her emzirmeye kalktığımda üst baş değiştirerek hastalanmamayı başardım umarım yakında tamamen geçer

bendede çok olmuştu terleme özellikle kızımı emzirirken.kırkım çıktıktan sonra terlemem kalmadı

bende çok terlemiştim üstümü değiştiremediğim zamanlar her yerim tutuluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…