bugun bebegımle 40mız cıktı çok şükür birçok sorunumuz kayboldu ancak benim ayaklarımın altı ve dizlerim acayip agrıyor özeliikle yürüken her gün ağrı kesici içmek de istemiyorum sizde de böyle bir sorun oldu mu bir de bugun saglık ocagına gittim dr hiç bakmadan spor yap biraz yürü gecer dedi ama internetten arastırdım biraz önemli bir sorun olabilir deniliyor napıyım sizce
aynı dertten müzdaripim arkadasım ayaklarımın altı hatta su taban denilen yer cok agrıyor birde alt baldırlarım birde bazen hala doğurmadığımı sanıyorum eger doktora gidersen nedenmiş böle oluyor banada yazarsan sevinirim
canım carsamba inşallah doktora gideceğim tabi sana da yazarım ama doktor bir arkadaşım ayaklarını sallayarak oturma ve yavas yavas spor yap demişti sanırım lifler gebelikte geriliyormuş şuanda da eski halini almaya calışıyormuş carsamba görüşürüz:9
5 ay öce doğum yaptım ve o zamandan beri
dizlerimin altından itibaren bacağım ağrıyor
özellikle de merdiven çıkaken,namaz kılarken oturup kalkarken
önce doçente gittim ,kas gevşemesi olurmuş doğumdan somra egzersiz ve ağrı kesici merhem verdi
egzersizleri düzenli yapmadım,merhemi de almayı unuttum ve ağrı devam haliyle
sonra başka bir uzman doktora gittim o da bu aylarda vücuttaki ödem atılır kendinden geçer dedi ,ama gene de varis çorabı önerdi
bir hafta 10 güne kesin geçer geçmezse gel dedi
ve bir ay olacak geçmedi gene gidicem bakalım