• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusalık...

ozay37baris

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
627
46
118
arkadaşlar doğum yapalı bugun 29 gün oldu kanamam kesildi ama sarı renkli akıntı devam ediyor benim lohusalığım bitmiş midir sizce yani namaz kılmamda sorun olurmu? nette biraz baktım kanama bitince dini vecibeler yerine getirilebilir yazıyo birde size sorayım dedim.. birde bu akıntı normal zamandaki akıntımdan fazla günde 1 kez oluyo ama fazla oluyoo. beni de o nedenle düşündürüyor.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Öncelikle geçmiş olsun aynı zamanda da hayırlı olsun. Kanama kesildiyse kılabilirsin görüşündeyim. Ama o değişiyor ya bende de oldu bi kaç gün hiç kanama olmuyordu sonra birden artıyor filan hatta benim 3 ay oldu hala aralıklı kanamalarım oluyor bende normal yaptım hatta rahim bile tertemiz diyor dr ama değişiyor demekki. Bence kıl sen kanama gelene kadar ben abdest alıyor kanama gelene kadar ibadet ediyordum lohusalıkta. Allah kabul etsin..

Back