• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık

Zehramyy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Kızlar ben doğum yapalı 20 gün oluyo neredeyse hergün ağlıyorum bebeğime odaklanamıyor gibi hissediyorum herşey ağır geliyo eski düzenimi özlüyorum sanki eski güzel günlerim gelmeyecek gibi eşim yanımda hep destek ailem de yanımdaydı yeni gittiler eşim işe 20 gün sonra bşlayacak evde bana destek oluyo ama beni bi mutlu bi karamsar üzgün görmek onu da üzüyo artık o da çaresiz hissediyo bn buna da çok üzülüyorum bu lohusa hüznü sanırım yaşayan var mı tam olarak ne zaman geçiyo :((

Kızlar ben doğum yapalı 20 gün oluyo neredeyse hergün ağlıyorum bebeğime odaklanamıyor gibi hissediyorum herşey ağır geliyo eski düzenimi özlüyorum sanki eski güzel günlerim gelmeyecek gibi eşim yanımda hep destek ailem de yanımdaydı yeni gittiler eşim işe 20 gün sonra bşlayacak evde bana destek oluyo ama beni bi mutlu bi karamsar üzgün görmek onu da üzüyo artık o da çaresiz hissediyo bn buna da çok üzülüyorum bu lohusa hüznü sanırım yaşayan var mı tam olarak ne zaman geçiyo :((
4.5 ay oldu doğum yapalı. Bütün bu bahsettiğiniz duygu ve düşünceleri yaşadım. Hala da tam geçmiş değil ama inanın hafifleyecek🌸 O kadar normal ki bunları yaşamanız. Her gün ağlıyordum. Şu an hormonlar yönetiyor sizi.

Çok dua ediyorum kendime kızıyorum bi gün iyi gibiyim diğer gün berbat özellikle akşamları hani düüşününce çok üzüleceğim bişey yok ama bilmiyorm bebeğime odaklanamıyor gibiyim anneliğimi sorguluyorm neden çok sevip bağlanmadım diye

Çok dua ediyorum kendime kızıyorum bi gün iyi gibiyim diğer gün berbat özellikle akşamları hani düüşününce çok üzüleceğim bişey yok ama bilmiyorm bebeğime odaklanamıyor gibiyim anneliğimi sorguluyorm neden çok sevip bağlanmadım diye
Seveceksin merak etme. Ben bebeğime bildiğin sinir oluyordum ilk ay. Şimdi ölürüm onun için 🤩

Bu söyledikleriniz çok çok normal. Sevgi ve bağ zamanla oluşacak. Ben de ilk zamanlar her gün ağlardım.

İlk bebeğimde bende böyleydim. Her gün ağlıyordum. Bebeğime bakamıyordum susturamıyordum onunla birlikte ağlıyordum.
Lohusalık çok ağır bir depresyon. Ama geçiyor. Sabret.

İnşallah geçer teşekkür ederim ama ne zaman geçicek çok merak ediyorum

6 aya kadar sürebilir . Kendınızı stres yapmayın kasmayın eşiniz yanınızda olduğu müddetçe kendınızle ilgilenin vakit ayırın size iyi hissettiren şeyleri yapın

Bebeğim 4.5 aylık ve ağlamalarım azaldı. Sadece bunaldığımı hissediyorum. İnanın bir gün hafifleyeceksiniz. Şu an çok yeni.

Sağolun yorumlarınız için ❤️
Rica ederiz❤️ yalnız olmadığınızı ve bir süre sonra geçeceğini bilin. Sadece birazcık sabır. Bebeğiniz biraz büyüsün, onunla bağ kurmaya başlayıp size gülümseyince çok daha fazla hafifleyeceksiniz 🌸

Eski güzel günlerin geri gelmeyecek ama daha güzel günler olacak ben bebeğim doğduğunda sevmiyorum diye ağlıyordum sanki başkasının bebeğiydi emmeyi bilmiyordu çok zordu şuan 6 aylık olacak yeni doğan hallerini özlüyorum. Mükemmel olmak zorunda değilsin doğum çok yıpratıcı bi süreç

Anneliğe hoşgeldiin :) Kadınların çoğu bu duyguları yaşıyor ama ayıplanır diye paylaşmıyor. 40ından sonra kafan yavaş yavaş normale dönmeye başlayacak. 3-4 aydan sonra çok daha iyi hissedeceksin. 6 aydan sonra bebişin peşinde dönmekten, ek gıda ne veriyim diye düşünmekten ne hissettiğini düşünecek zamanın kalmayacak 😀 Aaay analık çok zor imkanı olan baba olsun!

Back
X