- 6 Mart 2024
- 10.221
- 8.732
- 168
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
Kızlar benim doğum sonrası kanamam 10-15 gün önce bitti. Dün, doğumun 42.gününde muayeneye gittim ve doktor rahmimin tamamen toparlandığını, cinsel ilişkide sorun olmadığını söyledi. Dikişlerimi kontrol etmedi. Biz de bu kadar zamanda dikiş vs kalmamıştır zaten diye rahat rahat ilişkiye girdik bugün. İlişki sırasında zorlama oldu ama sanki ilk kez ilişkiye giriyormusum gibi bir ağrısı vardı, dikiş ağrısı gibi bir şey hissetmedim. Ama ilişki sonrası kanamam oldu. Ağrım, sızlama vs hiçbir sey yok. Kanama parlak kırmızı, taze kanama belli. Elimle yokladığımda her sey normal gibi. Esim de biraz zırladığını söylüyor. Dikiş mi yırtıldı ya acaba? Doktora gitmem gerekir mi? Az önce tekrar kontrol ettim ve bayağı silikleşti kanama, ilk baştaki gibi çok gelmiyor. Peçeteye çok hafif, açık renk geliyor.
Yaşayan var mı? Ciddi bir durum değildir değil mi? Bu arada doktorum doğumdan sonra estetik dikiş atmıştı. Şimdiye çoktan cikişler iyileşmiştir değil mi?
Yaşayan var mı? Ciddi bir durum değildir değil mi? Bu arada doktorum doğumdan sonra estetik dikiş atmıştı. Şimdiye çoktan cikişler iyileşmiştir değil mi?