- 24 Mart 2009
- 3.121
- 4.230
- 658
selam arkadaşlar doğum yaptım ardından bebeğimin aşırı şekilde kolik olması uyumaması ve sürekli ağlaması eşimin anlayışsızlığıyla depresyona girdim psikiyatriye gittim 4 kez ama emzirdiğim için ilaç vermediler ve ben çok kötü günler geçirerek 5 ay sonunda sütüm iyice azaldı zasten pompayla sürekli sağmaya çalıştım ama bebeğim ne yemek yememe nede oturup pompayla sütümü düzenli sağmama izin vermedi sürekli ağladı sütüm iyice azaldı 5 ayın sonunda ilaç kullanmaya başladım 1 ay oluyor tabi sütü kestim ama çok üzülüyorum bir yandan süt veremiyorum bir yandan sürekli etrafımdaki insanlar neden süt vermiyorsun çok önemli felan filan inanın şu avm deki insanlar bile soruyor tabi bende ilaç kullanıyorum söleyemiyorum konuşuyorlar yok su iç şunu iç bırakma ben 2 yaşına kadar verecem bilmem ne birde beni tanımıyorsun neler yaşadım ilmiyorsun bir samimiyeti bırak tanışmışlık bile yok neden bu kadar soru soruyorsun kırmak istemiyorum insanları ama he4rkese hesap vermekten bıktım ve vicdanım çok rahatsız ilaç kullandığım halde pompayla dün uğraştım süt gelsin tamamen kesilmeyim de belki iyi olurum tekrara bebeğime süt veririm diye tabi 2 damla oda tuzlu süt geldi motilium içtim o sütü artırıyor diye ne bileyim bir yandan iyi değilim bir yandan sütüm zaten kesilmiş neyin uğraşı bu onuda bilmiyorum ama insanlar sırf bakım odasını beraber kullanıyoruz diye elimde biberon görünce baskı yapmaya yada didikleme hakkına nereden sahipler bilmiyorum misafirlikte bile ilk soru bu evden çıkmayacağım bu gidişle elimde biberonu gören benden daha çok vahh vahh sen anne sütü vermiyormusn diye hayıflanıyor ben anneyim heralde bebeğim için elimden geleni yaparım bana kendimi kötü anne gibi hissetiyorlar sütünü esirgeyen kötü anne