Lohusalık kanaması

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar doğum yapalı 55 gün oldu kızlar ve benim bugün kıpkırmızı bi kanamam oldu .. ve sonrasında kesik kesik az az lekelenmeye döndü .. 10 gün öncesinde de aynı şeyi yaşadım bir defalık kıpkırmızı kanama oluyır sonra azalıyor .🥺 bugüne dek normal denildi ama artık endişeleniyorum ..çok zaman geçmedi mi ?dogum sonrası kanama bu kadar uzun sürer mi sizce ?

Merhabalar doğum yapalı 55 gün oldu kızlar ve benim bugün kıpkırmızı bi kanamam oldu .. ve sonrasında kesik kesik az az lekelenmeye döndü .. 10 gün öncesinde de aynı şeyi yaşadım bir defalık kıpkırmızı kanama oluyır sonra azalıyor .🥺 bugüne dek normal denildi ama artık endişeleniyorum ..çok zaman geçmedi mi ?dogum sonrası kanama bu kadar uzun sürer mi sizce ?

40 güne kadar normal, sonrasında kanama görülürse kontrole gitmenizi öneriyor doktorlar

benım dogum kanamam bıttıkten sonra lekelenmem basladı toplasan 25 gun surmustur. 15 gun sonra da 2 gun kanamamsı bısı oldu kırmızı ama adetın yarısı kadar falandı zaten adet gormusum . 39. ve 40. gunumdu. oyle bısı mı yasadın? yoksa 55 gundur sureklı mı kanaman var bı kac gun ara verıp devam eden?

benım dogum kanamam bıttıkten sonra lekelenmem basladı toplasan 25 gun surmustur. 15 gun sonra da 2 gun kanamamsı bısı oldu kırmızı ama adetın yarısı kadar falandı zaten adet gormusum . 39. ve 40. gunumdu. oyle bısı mı yasadın? yoksa 55 gundur sureklı mı kanaman var bı kac gun ara verıp devam eden?
aslında sürekli yok , en son 3 hafta önce böyle oldu ,bi iki gün belki . arada olmadı hiç .mesela sabah çok oldu kıpkırmızı kan şeklinde ..Bi kaç saat damarsı gibi afedersiniz sümüksü gibi devam etti ,şuan hiç yok mesela .çok olup birden kesiliyor gibi .acaba adet mi bilemedim nasıl ayırt edilir bilmiyorm .

10 gün yazmıştım ama şimdi baktım e nabıza 3 hafta olmus bir önceki yoğun kanama

10 gün yazmıştım ama şimdi baktım e nabıza 3 hafta olmus bir önceki yoğun kanama
Bende de aynisi oldu kirkim iciresinde ve kirkim bittikten sonra bi kac kez aralıklarla birden yogun kanama ,bir gun falan lekelenme sonra komple kesildi . simdi de adetlerimde duzensiz iki aya bir oluyorm . normalde 7 gun olurdum simdi 10 gun 15 gun oluyorum . yine arada birden yogun kanama yasiyorm ve sancili oluyorm surekli . dr gittim bisey çıkmadı ama hala ayni devam ediyo . 🤷‍♀️sebebini bulamdm malesef

baktım takvımıme 16 gun kanamam olmus leke baslamıs 5 gun surmus 4 gun hıc bısı gelmemıs. 3 gun leke olmus buna damlama yazmısım. bıdaha bısı gelmemıs. sonra adet ısaretlemısım.

Benimde 65 gün oldu doğum yapalı aynı durumdayım sizinki noldu

Back
X