• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lohusalar gelin burada toplanalım :))

Allah bozmasın canım :nazar: bizimde 6 günümüz kaldı ama ben çabuk bitsin istiyorum çok sıkıldım :52:

dün bitirdik lohusalığı, ya ne güzeldi, vallah bana kendimi sultan gibi hissettirdiler sağolsunlar. ama saltanat dün bitti. bugün kalktım evi temizledim, kendime şöyle bir çeki düzen verdim. şimdi oğluşumla karşılıklı oturuyoruz....

ayyy ne güzel imrendim valla bebişinle sağlıklı nice günlere bende inş. 50 gün sonra lohusa olacam bakalım nasıl duygu rabbim herkeze tattırsın .

Bende bebeğimi kucağıma alalı daha 12 gun oldu.Şu lohusalık denen şeyı anlamıyorum ben hariç herkes lohusa sankı, aman yat,aman şunu ye bunu yeme,eğilme kalkma, lohusalık piskolojısı bence tamamen etrafdakı kısıler tarafından bozuluyor.Bi rahat bıraksalar insanı şu 40 gun çabucak mutlu bi şekilde atlatılcak ama anlayan yok.....:20:

bugüm 20 gün oluyor ve okadar yorgun mutsuzumki bebeğim en ufak ağlamasında tedirginim zor günler geçirdim şu güne kadar bundan sonra daha iyi olur umarım lohusalık berbat bişiymiş pisikolojim alt üst valla.

bugüm 20 gün oluyor ve okadar yorgun mutsuzumki bebeğim en ufak ağlamasında tedirginim zor günler geçirdim şu güne kadar bundan sonra daha iyi olur umarım lohusalık berbat bişiymiş pisikolojim alt üst valla.

Canım benimde 50 gün oluyo bebeğime kavusalı.Bende çok zor günler geçirdim.Normal doğum yaptım ilk günler dogumun acısı rüyalarıma giriyodu.bir hafta boyunca acısını çektim ve bi daha dogurmama kararı aldım :50: yeni yeni düzeliyorum banada berbat bişey olarak geliyo bu lohusalık allah sabır versin ne deyim :69: allah analı babalı büyütsün

canım zaman öyle çabuk geçiyorki inan bu kötü günleri unutuyorsun. bende bu konuyu açarken bunalımda gibiydim çok şükür atlattım bebeğim 3 aylık oldu bile :nazar:
lohusalık dönemimi hatırlamıyorum bile. bebeğim büyüdükçe hatırlayacak o kadar çok şey bırakıyorki bana kötü anıları siliyor hafızamdan.
bebeğin zamanla düzelir o sana alışıp sen ona alışınca dünya ikinizin etrafında dönüyor gibi olur ağlaması bile sana tatlı gelir. sabret canım ilerde güzel günler sizi bekliyor :70:
sağlıkla büyütürsün inşallah yavrunu...

Canım benimde 50 gün oluyo bebeğime kavusalı.Bende çok zor günler geçirdim.Normal doğum yaptım ilk günler dogumun acısı rüyalarıma giriyodu.bir hafta boyunca acısını çektim ve bi daha dogurmama kararı aldım :50: yeni yeni düzeliyorum banada berbat bişey olarak geliyo bu lohusalık allah sabır versin ne deyim :69: allah analı babalı büyütsün

canım zaman öyle çabuk geçiyorki inan bu kötü günleri unutuyorsun. bende bu konuyu açarken bunalımda gibiydim çok şükür atlattım bebeğim 3 aylık oldu bile :nazar:
lohusalık dönemimi hatırlamıyorum bile. bebeğim büyüdükçe hatırlayacak o kadar çok şey bırakıyorki bana kötü anıları siliyor hafızamdan.
bebeğin zamanla düzelir o sana alışıp sen ona alışınca dünya ikinizin etrafında dönüyor gibi olur ağlaması bile sana tatlı gelir. sabret canım ilerde güzel günler sizi bekliyor :70:
sağlıkla büyütürsün inşallah yavrunu...

teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız biraz ama bugünler geçmeyecek gibi geliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak çok zormuş annelerin kıymetini dahada iyi anlıyorum şimdi ne zorluklarla büyütmüşler bizleri.

geçen yıl bu zamnlar lohusaydım kaynanam benden lohusaydı:)
benim için kabus günlerdi umarım sizlerin ii geçer

ayyyy,aynı benimki.2 gün önce küstü bana ağlaya ağlaya gitti evimden.sanki o doğum yaptı,o kadar hastalıkla uğraştı.

doğum yapalı 8 gün oldu. dünden beridir bişiler oldu bana. vara yoka ağlar oldum. bu halimden nefret ettim. hatta dün akşam gereksiz bi çıkışımdan dolayı eşimlede aram bozuldu. o da bana surat yapıyo. herşey yeterince zor bide buna katlanamıyorum. ne yapıcağımı bilemiyorum.

15 gündür bende lohusayım ve zaman geçmeyecek gibi hissediyorum lohusalığın bu kadar berbat olacağını hiç tahmin etmezdim.çok kötü geçiyor lohusalıktan kurtulmak istiyorum annelik gerçekten çok zor bazen katlanamıyorum Allah yardımcımız olsun

benim 1 ay oldu bugün,10 günüm kaldı ama bazen çıldıracağımı hissediyorum.bugün kahvaltı için eşimin uyanmasını bekledim,bebek zaten müsade etmiyor kendim haırlayıp yiyemiyorum.akşam yemeğini de tam yiyememiştim zaten aç kalktım sofradan desem yeridir.eşim sağolsun 12ye kadar yattı,kalkınca biraz surat yaptım haliyle,çıktı cumaya gitti.bakalım açlık rekorum ne kadar sürecek,sütün niye az diyor bi de herkes.böyle olursa süt mü olur?
kimseye loğusalık tribi yapamadım ya ona yanıyorum,herkesin nazı bana maşallah,beni sallayan yok.kayınvalidem başa bela,kalbimi kırdı o kadar,akşam eve çağıracakmışım eşim öyle istiyor.uzatmaya gerek yokmuş.haklıyken haksız duruma düşüyorum ama ben de inat ettim uzatacağım.yetti artık:47:

benim 1 ay oldu bugün,10 günüm kaldı ama bazen çıldıracağımı hissediyorum.bugün kahvaltı için eşimin uyanmasını bekledim,bebek zaten müsade etmiyor kendim haırlayıp yiyemiyorum.akşam yemeğini de tam yiyememiştim zaten aç kalktım sofradan desem yeridir.eşim sağolsun 12ye kadar yattı,kalkınca biraz surat yaptım haliyle,çıktı cumaya gitti.bakalım açlık rekorum ne kadar sürecek,sütün niye az diyor bi de herkes.böyle olursa süt mü olur?
kimseye loğusalık tribi yapamadım ya ona yanıyorum,herkesin nazı bana maşallah,beni sallayan yok.kayınvalidem başa bela,kalbimi kırdı o kadar,akşam eve çağıracakmışım eşim öyle istiyor.uzatmaya gerek yokmuş.haklıyken haksız duruma düşüyorum ama ben de inat ettim uzatacağım.yetti artık:47:
cnm sendemi çekiyorsun kaynana derdini..üzüldüm şimdi bak..genelde kayınvalidesi yanında olanların sütü az oluyor etrafıma baktım burda okudumda geneli böyle..benimde gittikten sonra çeşme gibi olmuştu göğüslerim sızlamıştı:nazar: belki olmasa baştan hemen gelecekti

aynen ben de oyleyım.saolsun ıyı dıyorum yıne de ama aynı apartmandayız hep sorumlu hıssedıyorum kendımı bısıler yapmaya.zorla gıbı...aynı apartmandayız bı de bahara kadar onun evındeyız.. sutum de hala az kızım da emmek ıstemıyor poff.

cnm sendemi çekiyorsun kaynana derdini..üzüldüm şimdi bak..genelde kayınvalidesi yanında olanların sütü az oluyor etrafıma baktım burda okudumda geneli böyle..benimde gittikten sonra çeşme gibi olmuştu göğüslerim sızlamıştı:nazar: belki olmasa baştan hemen gelecekti

aman canım yaa,kaynana işte,en iyisi olsa ne kadar olur.benimki de öyle,gelir aklı arada.o tartışmadan sonra benim süt de toparlanamadı bir türlü,ona bağlıyorum hep:47:

aynen ben de oyleyım.saolsun ıyı dıyorum yıne de ama aynı apartmandayız hep sorumlu hıssedıyorum kendımı bısıler yapmaya.zorla gıbı...aynı apartmandayız bı de bahara kadar onun evındeyız.. sutum de hala az kızım da emmek ıstemıyor poff.
benim kaynanatörle gerginlik de emzirme,süt meselesinden oldu.sanki benden daha çok düşünüyor çocuğumu.benimki iyiden iyiye bıraktı emmeyi,üzülmüyorum artık,elimde pompayla yaşıyorum gece gündüz süt sağıyorum.

Back