Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün bitirdik lohusalığı, ya ne güzeldi, vallah bana kendimi sultan gibi hissettirdiler sağolsunlar. ama saltanat dün bitti. bugün kalktım evi temizledim, kendime şöyle bir çeki düzen verdim. şimdi oğluşumla karşılıklı oturuyoruz....
bugüm 20 gün oluyor ve okadar yorgun mutsuzumki bebeğim en ufak ağlamasında tedirginim zor günler geçirdim şu güne kadar bundan sonra daha iyi olur umarım lohusalık berbat bişiymiş pisikolojim alt üst valla.
bugüm 20 gün oluyor ve okadar yorgun mutsuzumki bebeğim en ufak ağlamasında tedirginim zor günler geçirdim şu güne kadar bundan sonra daha iyi olur umarım lohusalık berbat bişiymiş pisikolojim alt üst valla.
Canım benimde 50 gün oluyo bebeğime kavusalı.Bende çok zor günler geçirdim.Normal doğum yaptım ilk günler dogumun acısı rüyalarıma giriyodu.bir hafta boyunca acısını çektim ve bi daha dogurmama kararı aldım yeni yeni düzeliyorum banada berbat bişey olarak geliyo bu lohusalık allah sabır versin ne deyim allah analı babalı büyütsün
canım zaman öyle çabuk geçiyorki inan bu kötü günleri unutuyorsun. bende bu konuyu açarken bunalımda gibiydim çok şükür atlattım bebeğim 3 aylık oldu bile
lohusalık dönemimi hatırlamıyorum bile. bebeğim büyüdükçe hatırlayacak o kadar çok şey bırakıyorki bana kötü anıları siliyor hafızamdan.
bebeğin zamanla düzelir o sana alışıp sen ona alışınca dünya ikinizin etrafında dönüyor gibi olur ağlaması bile sana tatlı gelir. sabret canım ilerde güzel günler sizi bekliyor
sağlıkla büyütürsün inşallah yavrunu...
geçen yıl bu zamnlar lohusaydım kaynanam benden lohusaydı:)
benim için kabus günlerdi umarım sizlerin ii geçer
cnm sendemi çekiyorsun kaynana derdini..üzüldüm şimdi bak..genelde kayınvalidesi yanında olanların sütü az oluyor etrafıma baktım burda okudumda geneli böyle..benimde gittikten sonra çeşme gibi olmuştu göğüslerim sızlamıştı belki olmasa baştan hemen gelecektibenim 1 ay oldu bugün,10 günüm kaldı ama bazen çıldıracağımı hissediyorum.bugün kahvaltı için eşimin uyanmasını bekledim,bebek zaten müsade etmiyor kendim haırlayıp yiyemiyorum.akşam yemeğini de tam yiyememiştim zaten aç kalktım sofradan desem yeridir.eşim sağolsun 12ye kadar yattı,kalkınca biraz surat yaptım haliyle,çıktı cumaya gitti.bakalım açlık rekorum ne kadar sürecek,sütün niye az diyor bi de herkes.böyle olursa süt mü olur?
kimseye loğusalık tribi yapamadım ya ona yanıyorum,herkesin nazı bana maşallah,beni sallayan yok.kayınvalidem başa bela,kalbimi kırdı o kadar,akşam eve çağıracakmışım eşim öyle istiyor.uzatmaya gerek yokmuş.haklıyken haksız duruma düşüyorum ama ben de inat ettim uzatacağım.yetti artık
cnm sendemi çekiyorsun kaynana derdini..üzüldüm şimdi bak..genelde kayınvalidesi yanında olanların sütü az oluyor etrafıma baktım burda okudumda geneli böyle..benimde gittikten sonra çeşme gibi olmuştu göğüslerim sızlamıştı belki olmasa baştan hemen gelecekti
benim kaynanatörle gerginlik de emzirme,süt meselesinden oldu.sanki benden daha çok düşünüyor çocuğumu.benimki iyiden iyiye bıraktı emmeyi,üzülmüyorum artık,elimde pompayla yaşıyorum gece gündüz süt sağıyorum.aynen ben de oyleyım.saolsun ıyı dıyorum yıne de ama aynı apartmandayız hep sorumlu hıssedıyorum kendımı bısıler yapmaya.zorla gıbı...aynı apartmandayız bı de bahara kadar onun evındeyız.. sutum de hala az kızım da emmek ıstemıyor poff.