Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lohusalık depresynu
- Konu Sahibi melocano
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2008
- 6.652
- 2
- 15.054
- 773
Yine dur tatlim cafede. Emir bebegini. Giy sling ile uzerien, sicacik sana sarilip uyusun. Sen de eski ortamina donup rahatla azicik.Sosyalleşmede sıkıntı yok akşamları kafemiz var 2 3 saatliğine oraya gidiyorum ama gündüzleri evin içinde boğulacak gibi oluyorum evleneli 1 buçuk sene oldu öncesinde eve sadece uyumaya gidiyorduk kafede çalıştığım için hiç evde durmadım hamileliğmde de öyleydi
Onun su an tek ihtiyaci sensin. Evde olmaniz sart degil. Sen kafede kendini daha rahat hissedeceksen cafede gecirin zamaninizi. Uyumaz diye dusunme, henuz cok kucuk, alisir.
Kız. Gündüz kaç gibi uyanıyor ve kaç kere uyutuyorsunuz gündüzErkek :) Sizin ?
- 20 Eylül 2024
- 221
- 167
- 18
Gündüz 9-10 gibi uyanıyor.Kız. Gündüz kaç gibi uyanıyor ve kaç kere uyutuyorsunuz gündüz
3 uyku falan yapıyor
Peki gece kaç gibi uyutuyorsunuz ve en son gündüz uykusunu kaçta yapıyor? Bir de gece ne sıklıkla uyanıyor?Gündüz 9-10 gibi uyanıyor.
3 uyku falan yapıyor
Ve kaç saatte bir emziriyorsunuz
- 20 Eylül 2024
- 221
- 167
- 18
Gece uykumuz yok bizim :) yani akşam saat 8 den sabaha karşı 3-4…Peki gece kaç gibi uyutuyorsunuz ve en son gündüz uykusunu kaçta yapıyor? Bir de gece ne sıklıkla uyanıyor?
Ve kaç saatte bir emziriyorsunuz
O saate kadar parça parça geçen uykularımız var.
Gündüz uykusunda problem yok.
Gece uyumadığı için gündüz istesem de uyandıramıyorum.
2 saatte bir uyanır.1 saat kadar uyanık kalıp tekrar uyur.
Garip bi döngüdeyiz biz :)
Ancak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?Sosyalleşmede sıkıntı yok akşamları kafemiz var 2 3 saatliğine oraya gidiyorum ama gündüzleri evin içinde boğulacak gibi oluyorum evleneli 1 buçuk sene oldu öncesinde eve sadece uyumaya gidiyorduk kafede çalıştığım için hiç evde durmadım hamileliğmde de öyleydi
Her bebeğin kendine has bir düzeni oluyor sanırım. Benzetmek tabii ki yanlış ama bir çare işte birbirimize sorarak rahatlıyoruz. 4. Ayda bir atak varmış ondan sonra uykular kısmen düzeliyor diyorlar.Gece uykumuz yok bizim :) yani akşam saat 8 den sabaha karşı 3-4…
O saate kadar parça parça geçen uykularımız var.
Gündüz uykusunda problem yok.
Gece uyumadığı için gündüz istesem de uyandıramıyorum.
2 saatte bir uyanır.1 saat kadar uyanık kalıp tekrar uyur.
Garip bi döngüdeyiz biz :)
- 20 Eylül 2024
- 221
- 167
- 18
6.ay diye umutlanıyorum ben :))) 4.ay diyerek süreyi kısa tutup aksini yaşayınca hayal kırıklığı olsun istemiyorumHer bebeğin kendine has bir düzeni oluyor sanırım. Benzetmek tabii ki yanlış ama bir çare işte birbirimize sorarak rahatlıyoruz. 4. Ayda bir atak varmış ondan sonra uykular kısmen düzeliyor diyorlar.
6. Ayda bir de ek gıdaya başlıyoruz hadi bakalım6.ay diye umutlanıyorum ben :))) 4.ay diyerek süreyi kısa tutup aksini yaşayınca hayal kırıklığı olsun istemiyorum
İnşallah güzel ve kolay bir şekilde ilerler her şey
- 20 Eylül 2024
- 221
- 167
- 18
İnşallah6. Ayda bir de ek gıdaya başlıyoruz hadi bakalım
İnşallah güzel ve kolay bir şekilde ilerler her şey
Ne saçma sapan bir soru tabi ki düşünüyordum fakat psikolojik olarak 27 yaşında biri olarak bu kadar kötü etkileneceğimi bilemezdimAncak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?
- 20 Eylül 2024
- 221
- 167
- 18
Saçmalamışsınız !Ancak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?
Tabi ki her anne biliyor bunu ama süreç hepsinde aynı ilerlemiyor.
Öleceğinizi bile bile neden yaşıyorsunuz gibi saçma bir yaklaşım olmuş.
Ağzınıza sağlıkSaçmalamışsınız !
Tabi ki her anne biliyor bunu ama süreç hepsinde aynı ilerlemiyor.
Öleceğinizi bile bile neden yaşıyorsunuz gibi saçma bir yaklaşım olmuş.
Şu an ikinci bebeğime hamileyim iki ay sonra doğumum var .Ama istiyor olmama rağmen ben hamilelikte bile inanılmaz zorlandım ,psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum sürekli korkularım var .O yalnızlık hissi ,artık eski hayatıma veda etme duygusu belki de en en zoru .Bunları tekrar yaşamaktan çok korkuyorum ama geçecek diye de kendimi avutmaya çalışıyorum.
Oğlum kolikti ,sonrasında da zor bir çocuktu .Aileler çok uzakta ,eşim görevdeydi .O hissi çok iyi bilirim ancak yaşanır ,sizi çok iyi anlıyorum .Bunun tek ilacı sanırım sabır ve zaman .Mümkün olduğunca kendine vakit ayırmaya çalışmak .Benim bu pek mümkün olmayacak gibi ama elimden geleni yapacağım iyi olmak için
Oğlum kolikti ,sonrasında da zor bir çocuktu .Aileler çok uzakta ,eşim görevdeydi .O hissi çok iyi bilirim ancak yaşanır ,sizi çok iyi anlıyorum .Bunun tek ilacı sanırım sabır ve zaman .Mümkün olduğunca kendine vakit ayırmaya çalışmak .Benim bu pek mümkün olmayacak gibi ama elimden geleni yapacağım iyi olmak için
- 4 Ocak 2025
- 27
- 18
- 3
- 29
Allahim nasil hemcinslerimiz var yazik yani.. Bir anneyi rahatlatacaginiz yerde daha da kötü hissetmesine sebep oluyorsunuz.Ancak bile isteye hamile kalmışsınız. Çocuktan sonra eskisi gibi kafeye gidemeyeceğinizi, gezemeyeceğinizi öngöremediniz mi 27 yaşında biri olarak?
- 20 Eylül 2024
- 221
- 167
- 18
Allahim nasil hemcinslerimiz var yazik yani.. Bir anneyi rahatlatacaginiz yerde daha da kötü hissetmesine sebep oluyorsunuz.
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.599
- 53
- 31