Kızıma bende yaptırmak istiyorum ama nerden temin edilir ki?Eminönü gibi yerlerde vardır fakat yürümem çok kısıtlı..
Hem bebişime hem kendime olsa ne güzel olurdu şirineler gibi: )
Ama minicik kafalarına uygunda zor bulunmaz mı?
Malum doğum çantası hazırlamaya başlamışken en önemli detayı unutmamak gerekir değil mi?: )
Kırmızı yada cinsiyete göre doğumdan sonra takılan bu taçlar bence çok şirin ve anlamlı: )
Fakat sadelikten hoşlanan yeni annelerde yok değildir.
Bir iki fotoda saçımızda taç,kucağımızda dünya tatlısı bir bebek ne güzel görünür şüphesiz..ama merak ettiğim buna hiç gerek duymayan var mı?
Ayrıca lohusa tacı takan hanımlar cinsiyete göre mi taktınız,yoksa geleneksel kırmızı mı takılmalı?
Canımcım ben geleneksel kırmızı kurdeleli taç aldım, kısmetse onu takıcam inşallah. Bence olmazsa olmaz, hem şirin hem de geleneksel.
Oy yesinler kırmızı tacını: )
Allah güle güle oğluşunla takmayı nasip etsin dumamcım.
Ben hala karar veremedim,kırmızı mı?Pembe mi?: )
Geleneksel takınca sanki eskileri temsil etmiş gibi olurum sanki: )Bu hoşuma gidiyor,nostaljik: )
ama pembuşta günümüzün modası olur karar veremedim.
hadi siz açıksınız taç falan alabiliyosunuz biz kapalılar ne yapacaz kızlar ya fikri olan varsa söylesin..
Ay haklısın aysmev,bunu hiç düşünemedik ya.
Bebeğin cinsiyetine göre olan bir tülbente şekil vererek bağlasanız olmaz mı?Diyeceğim ama söylemesi kolay.
Şekil vermekte zor,ama Sibel Can tarzı bağlanabilir.: )Sonuçta artık herkes fotocuda yaptırmıyor resimleri.
Çekip pc ye atıyor.Saçının yarısını kimse görmez.Zaten bu şekilde olunca kapanmayada gerek yok ki,kendi fikrim maruz gör lütfen ama sonuçta senin özelin olacak,bir taç takıp anı ölümsüzleştirebilirsin.
Anlık birşey,tacını takar,bebeğini kucağına alır şip şak çektirirsin: )Olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?