- 7 Mart 2019
- 3.027
- 1.481
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Doğumdan sonra 4-5 gün kanamam oldu ama öyle çook değil normal adet gibi sonra bitti kanamam. Doğumdan sonraki 11. Gün yani bir hafta sonra bugun tekrar kanama başladı normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama bitmişti ama hiç gelmedi bir hafta bugun birden kanama başladı böyle olması normal mi kesilip tekrar başlamasıLohusa kanaması asırı yogun olmasada baya uzun devam edıyor. Benim 53 gün leke leke de olsa kanamam devam etmişti. Gerci ikiz gebelik rahimin toplaması fark eder mi bilmiyorum. ama normal süreç yani yaşadığınız
Normal tabi dogumdan sonra sızce rahim 1 haftada toparlar mı? Daha cok yenı belki pıhtı olmustu bişey olmustu akıs olamamıstı sonra tekrar boşaldı. İçinize sinmeyen yada bizim anlayamadıgımız kısım oldugunu düşünüyorsanız doktorunuza danısın bence. Zaten genelde 1 haftansonraya kontrol yazıyorlar siz gitmedinşz mi dogum sonrası kontroleKanama bitmişti ama hiç gelmedi bir hafta bugun birden kanama başladı böyle olması normal mi kesilip tekrar başlaması
Kontrole gittiğimde az az geliyordu ondan sonraki gün kesildi bugun mesaj attım doktora cevap vermedi malesef. Ben kesintisiz kanama olur diye düşünmüştüm kesilince bitti sandım bugun başlayınca içten bi kanama mı var acaba diye düşündüm miyomlarım oldugu için. Normalse tamamNormal tabi dogumdan sonra sızce rahim 1 haftada toparlar mı? Daha cok yenı belki pıhtı olmustu bişey olmustu akıs olamamıstı sonra tekrar boşaldı. İçinize sinmeyen yada bizim anlayamadıgımız kısım oldugunu düşünüyorsanız doktorunuza danısın bence. Zaten genelde 1 haftansonraya kontrol yazıyorlar siz gitmedinşz mi dogum sonrası kontrole
Yani miyımlarım var deyince bişey diyemedim şimdi teknik konuları cok bilmem drunuzran haber bekleyın olmazsa tekrar randevunalıp konteole gıdın bence gecmıs olsunKontrole gittiğimde az az geliyordu ondan sonraki gün kesildi bugun mesaj attım doktora cevap vermedi malesef. Ben kesintisiz kanama olur diye düşünmüştüm kesilince bitti sandım bugun başlayınca içten bi kanama mı var acaba diye düşündüm miyomlarım oldugu için. Normalse tamam![]()
Tamam teşekkürlerYani miyımlarım var deyince bişey diyemedim şimdi teknik konuları cok bilmem drunuzran haber bekleyın olmazsa tekrar randevunalıp konteole gıdın bence gecmıs olsun
Arada kesinti oldu mu sizde de benim 5-6 gün kesildi bugun tekrar başladı o yüzden normal mi diye merak ettim35 gun civari surmustu benim. Oyle ilk gunku gibi yogun degildi tabi. Reglin 4. Gunu gibiydi ortalama.
Yok oyle bir kesilme olmadi ama cok sık duş aldiysaniz kesildi gibi gelmis olabilir. Yoksa dogum sonrasi rahmin kendine gelme temizlenme sureci 1 haftada bitemez.Arada kesinti oldu mu sizde de benim 5-6 gün kesildi bugun tekrar başladı o yüzden normal mi diye merak ettim
Sanmak değil baya bitti kanama hatta dedim kendi kendime ne kadar az oldu hani çok oluyordu diye 5-6 gün damla bile kan olmadı bugun tekrar başladı. Doktora yazdım da cevap vermediYok oyle bir kesilme olmadi ama cok sık duş aldiysaniz kesildi gibi gelmis olabilir. Yoksa dogum sonrasi rahmin kendine gelme temizlenme sureci 1 haftada bitemez.
Normal.2 cocugumda da 35 gün civari sürdü.Arada kesilip sonra tekrar başladığı oldu sizinki gibi.Doğumdan sonra 4-5 gün kanamam oldu ama öyle çook değil normal adet gibi sonra bitti kanamam. Doğumdan sonraki 11. Gün yani bir hafta sonra bugun tekrar kanama başladı normal mi
Anladım tamam teşekkürlerBir de her kadın da farklıdır.İlla 40 gün sürmez.Aralikli olarak sürebilir.Hic kesilmeden sürebilir.3 ila 40-50 güne kadar sürebiliyor.Asiri ağrılı kokulu anormal derecede çok fazla olmadığı sürece problem yoktur korkmayın.5-6 gun olmayıp sonra devam etmesi problem değil yani.Iciniz rahat etmeyecekse doktorunuza danışın.
Benimde öyle oldu 45 gün sürdü ara ara kesilip tekrar devam etti çok normalDoğumdan sonra 4-5 gün kanamam oldu ama öyle çook değil normal adet gibi sonra bitti kanamam. Doğumdan sonraki 11. Gün yani bir hafta sonra bugun tekrar kanama başladı normal mi