lohusa kadına ne yemek yapmalıyım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
slm arkadaşlar eltim doğum yapmış bu sabah akşam üzeri oraya gideceğim yani 2 saat sonra falan

eltim ayrı semtte oturuyor giderken yemek olarak bişey yapıp götüreyim diyorum ama vakit az ve evde ne malzeme varsa ondan bişeyler uyduracağım bugünlük

yarın orda olurum büyük ihtimal kendi evinde yaparım zaten yemek bugün için ne yapabilirim lohusa kadının yiyebileceği birde ik tane küçük çocuğu var birisi 1 diğeri 2 buçuk yaşında onlarında yiyebileceği bişey olsun diye düşündüm fikirlerinizi acil bekliyorum arkadaşlar

kızlar benm şimdi çıkmam lazım cvblarınızı okuycm ziyaretçi olarak

fazla vaktim yok aklımada bişi gelmiyo fikir verin bana kızlar

Çocuklar için çorba yap.kavonozla götürebilirsin.
Evde ne malzemen var bilmiyorum ama acil bir çorba biraz makarna olur ancak.
giderken börek filan da alabilirsin.çocuklar yiyebilir.
hazır köfte kızartabilirsin makarna yanına.pratik bunlar olur.

Çocuklar için çorba yap.kavonozla götürebilirsin.
Evde ne malzemen var bilmiyorum ama acil bir çorba biraz makarna olur ancak.
giderken börek filan da alabilirsin.çocuklar yiyebilir.
hazır köfte kızartabilirsin makarna yanına.pratik bunlar olur.
benmde aklıma yayla çorbası yapmak geldi makarna sevmiyor bildiğim kadarıyla köfte malzememde yok 2. bir yemek arayışındayım teşkkr cvb için

Köfte tarzı bir şeyler yapabilirsin. Her damak tadına da uygundur. Lohusa kadın hasta kadın değildir ki ekstra farklı bir şeye gerek yok.

bulgur pilavı yap bi de yanına patates yemeği.çokcuklara yedirmek için pratik.
ya da buzluğunda olan bir sebze de olur pilav yanına.bezelye filan
bira kek börek tarzı bişeyler de al atıştırmaları için.
kolay gelsin.

benim canım yayla çorbası çektiii

lohusa değilim ama yapıp getiren olsa

nasıl yerimm şimdiiii
:56:

Köfte tarzı bir şeyler yapabilirsin. Her damak tadına da uygundur. Lohusa kadın hasta kadın değildir ki ekstra farklı bir şeye gerek yok.

canım halkarasında lohusa kadın herşeyi yemz sütene değer derler ondan lohusa diye belirttim köfte malzemem yoktu malesef eşim lahmacun alacak yayla çorbasıda yaptım

gel beraber yiyelim ben yaptım mis gibi oldu

adresi alıyım :9:
şaka bir yana burnuma koktu resmen bugün
üzerine de cozzzz diye naneyi kavurucaksınnn offff
1 saat sonra mesaim biter bitmez soluğu evde mutfakta alıcam
:56::56::56::56::56::56::56:

bulgur pilavı yap bi de yanına patates yemeği.çokcuklara yedirmek için pratik.
ya da buzluğunda olan bir sebze de olur pilav yanına.bezelye filan
bira kek börek tarzı bişeyler de al atıştırmaları için.
kolay gelsin.

canım benmde ilk aklıma patates yemeği ve pilav geldi aslında ama market yok yakınımda bazı malzemeler eksikti ondan onu yarın eltimin evinde pişireceğim

eşimde lahmacun alacak bende yayla çorbası yaptım birazdan gideceğiz tşk yorumn için büyük eltim yanındaymış o da sağolsun iyidir ilgilenir bişeyler yapar diye düşünüyorum

adresi alıyım :9:
şaka bir yana burnuma koktu resmen bugün
üzerine de cozzzz diye naneyi kavurucaksınnn offff
1 saat sonra mesaim biter bitmez soluğu evde mutfakta alıcam
:56::56::56::56::56::56::56:

:) evet çok güzel oluyor bol naneli sana kolay gelsin

sağolun kızlar fikirlernz için yayla çorbası ve lahmacun la hallediyorum bugünü yarın da annesi gelmezse eltimin evinde bişeyler yaparım elbet öptüm hepinizi

yemek değil ama bende hastaneye sütlaç yapıp götürmüştüm
süt olsun diye :6:

Ben çok alakasız bi'yere değincem eltinin cesaretine hayran kaldım çocukların yaşını duyunca:53::9:
Allah analı babalı büyütsün:21:

Çok takdir ettim bu kadar düşünceli oluşunuzu. Ben doğum yaptığımda kayınvaldem yanımda kaldı, bir tencere yemek bile pişirmedi bana. Canın birşey çekiyormu diye sormadı bile. Sadece 1 hafta kaldı ama ilk 1 haftamda ve kuru pasta yedim sürekli. Böyle şeyleri görünce hala içim cız eder.

Back
X