Lohusa hüznü

Behisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
4
0
36
Merhaba hanımlar. 30 ekimde ikinci kez anne oldum. Ilk 3 gün çok güzeldi. Lohusa sonrası depresyon yasamayacagim derken. Aglamalarin, bu cocuk nasıl büyüyecek demelerin ortasında buldum kendimi yine. Nasıl kolay atlatılır bu süreç lutfen yardim edin

Eşiniz ile paylaşın. Yardımcı olacaktır. Birlikte aşarsınız

Oluyor sağolsun ama icimdeki sıkıntıyı atamıyorum. Sürekli dışarıda olmak istiyorum ev boğuyor beni ama malum virüs var cikamiyoruzda.
Önleminizi alıp çıkın...hava guzelken pik ik yakın. Acil havada.. yürüyüş yakın vs.... hepimiz aynı süreçten geçiyoruz. Kendinizi mutlu edin 🧿😊

Merhaba hanımlar. 30 ekimde ikinci kez anne oldum. Ilk 3 gün çok güzeldi. Lohusa sonrası depresyon yasamayacagim derken. Aglamalarin, bu cocuk nasıl büyüyecek demelerin ortasında buldum kendimi yine. Nasıl kolay atlatılır bu süreç lutfen yardim edin
Aynısını yaşadım ve birçok kadın yaşıyor. Şuan çok zor geliyor herşey biliyorum ama anahtar kelime şu ' GEÇECEK '
Ben hergun 5 dk da olsa dışarı çıkıp geldim. Doktoruma danışarak, bitkisel bir surup olan passiflora içtim günde 2-3 tatlı kaşığı. Biraz gevşetti beni daha iyi hissettim kendimi.
Hoşuma giden müzikleri açıp dinledim.
Canımın istediği her an da ağladım rahatladım.
Ağlama fln diyenleri dinlemeyin. Bu çok doğal birşey. Hormonlar alt üst oldu.
Ve en başta söylediğim gibi sürekli kendinize bunun geçeceğini hatirlatin.

bende yeni sayilirim hemde depresyonun orta yerinde hamile kalmıştım..şimdi doğum yaptım ilk günler inanılmaz hassastır ağlamaktan helak olmsutum ama niye ilk cocugimla eski günlerimiz rahatlığınız hep onun ilgilenmem ,öğünleri ozluyordim kalbimde büyük bir vicdan azabı olmuştu ..karmakarışık duygulardi...bebeğe yinede dört elle sarılmıştim.cok şükür eşimde destek olmamıştı saolsun..lohusaligimi kızımla atlattım diyebilirim ..onun sevgisiyle ..sende kendini salma ..yapacak hiç ama hiç birşeyin yok...güçlüyüm de bakarım de kimler bebe büyütüyor de gözünün yaşını sil yüzünü yika ve yoluna devam.et başka çare yok

Back