Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan olucam sanırım altı üstlü olursa sıkıntı olmaz mı dikişlerden bide şuana kadar 10 kg aldım daha alırım heralde kaç beden almalıyım kicanım 8. ay dedin mi eksiklerini hallet..
çünkü 8. aydan sonra iyi kötü herşekilde işin sonu hastanede bitiyor..
geniş almanı öneririm bir de geceliktense alt üst pijama takımı daha kullanıslıymış üstüne sabahlık tarzında 3 lü setler var malum gelen giden olur üstüne alırsın hemen rahat edersin.. pijama üstünde emzirme yeri oluyor gögüs kısmında düğmeli falan öyle bişey bakmanı öneririm..
Teşekkürler canım Allah senin evladına da sağlık sıhhat versin, terlik nasıl bi terlik almamızı onerirsin ?ben alt üst giydim ve rahat ettim. gecelikte vardı da, hiç ihtiyacım olmadı.
yani illa alayım, eksik bişey gibi düşünmeyin diye söylüyorum.
Rabbim hepinizi sağlıcakla yavrunuza kavuştursun.
canım lc waikıkı ye bakın orda ben indirimde yakaladım 2li takımı 40 tlye aldım iki gecelik önden emzirmeli biri gri biri pembe diğer pijama takımını ucuzlardan alın öle çeyiz iç çamaşır satılan yerlerde var 50 60 tlye sabahlıklı olanlar pahalı 180 aldım ben ama mevlütte falan giyicem onu şık bişi o sizde öyle yapın.. benm doğum kışa denk gelceği için evim kaloriferli onun için çok kalında almadım hatta kısa kollu aldım gecelikleri pijama uzun kollu çünkü emzirirken zaten ter basıyormuş sıcak oluyormuşBende almak istiyorum artık nerden aldınız pekii
terliği biz akıl edemedik. hastanedeyken eşim gitti şu beyaz, genelde hastanede çalışanların giydiği, hatta hastane terliği deniyor, ondan aldı. rahattı. sezeryansanız gezmeniz gerekecek. ben onlarla sıkıntı yaşamadım.Teşekkürler canım Allah senin evladına da sağlık sıhhat versin, terlik nasıl bi terlik almamızı onerirsin ?
evet onlar çok rahat oluyor bende yanıma ondan alıcam sonuçta hastane pis yani... ev içinde lohusa terliği yaptım kendim :)terliği biz akıl edemedik. hastanedeyken eşim gitti şu beyaz, genelde hastanede çalışanların giydiği, hatta hastane terliği deniyor, ondan aldı. rahattı. sezeryansanız gezmeniz gerekecek. ben onlarla sıkıntı yaşamadım.
emz,rme südyeni almalısın ben aldım 2 tane 1 tanede atlet aldım emzirme atleti aldım kilot normal kilot giyeriz ya large yada xl olarak..Nerden aldınız? Bende eminönüne gidiyim diyorum orda çeşit çokmuş ama neresinden alınır var mı bildiğiniz yerler. Emzirme sütyeni falanda alıyım diyorum kaçar tane alsam ki bide kilot nasıl alınıyor ne tecrübesiz oluyor insan bebek ilk olunca:)