• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusa gecelik

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
hamişler hamileliğin kaçıncı ayında hastanede giymek için gecelik alınıyor malum hızla değişen kilo ve ilk gebelik olunca tecrübesizim

canım 8. ay dedin mi eksiklerini hallet..
çünkü 8. aydan sonra iyi kötü herşekilde işin sonu hastanede bitiyor..
geniş almanı öneririm bir de geceliktense alt üst pijama takımı daha kullanıslıymış üstüne sabahlık tarzında 3 lü setler var malum gelen giden olur üstüne alırsın hemen rahat edersin.. pijama üstünde emzirme yeri oluyor gögüs kısmında düğmeli falan öyle bişey bakmanı öneririm..

canım 8. ay dedin mi eksiklerini hallet..
çünkü 8. aydan sonra iyi kötü herşekilde işin sonu hastanede bitiyor..
geniş almanı öneririm bir de geceliktense alt üst pijama takımı daha kullanıslıymış üstüne sabahlık tarzında 3 lü setler var malum gelen giden olur üstüne alırsın hemen rahat edersin.. pijama üstünde emzirme yeri oluyor gögüs kısmında düğmeli falan öyle bişey bakmanı öneririm..
Sezeryan olucam sanırım altı üstlü olursa sıkıntı olmaz mı dikişlerden bide şuana kadar 10 kg aldım daha alırım heralde kaç beden almalıyım ki

canım alt lı üstlü olunca yüksek oluyor lohusa pijamalarının beli ayrıca sezeryan da olsam normal doğumda olsam 40. ım çıkana kadar kuşak sarıcam belime biraz acı verebiliyormus ama göbekten eser kalmıyormus sıcağı sıcağına yapmak lazımmıs.. ama ben dedim diye yapma sen sakın annene kaynanana sor eskiler daha iyi biliyor bu işi..
pijamayı son ayında alırsan daha iyi olur son ay en fazla göbek şişer diğer taraflar aman aman kilo almazsın..
istersen bi takım alt üst bi takım da gecelik şeklinde al zaten eve gelince de gelenin gidenin olur lazım olabilir.. ayrıca sezeryan kesisi aşağıda oluyor pijama altı düşük bel olmadıgı sürece rahatsız etmez korkma..
zaten doğumla beraber yaklasık 3 kg bebek, 1 lt su bebegin eşiği falan derken göbekten baya bi fazlalık gidiyor..
ona göre alırsın hamile hamile giymeyeceksin ne de olsa doğumdan sonra giyeceksin..

ben iki tane xxl gecelik aldım bol bol :) önden emzirmeli birtane normal lohusa pijama aldım bir de sabahlıklı olan pijama takımı aldım :)

Ay çok iyi konu olmus bu canım nerden almak lazım bu takımları bende merak ediyorum :110:

ben alt üst giydim ve rahat ettim. gecelikte vardı da, hiç ihtiyacım olmadı.
yani illa alayım, eksik bişey gibi düşünmeyin diye söylüyorum.
Rabbim hepinizi sağlıcakla yavrunuza kavuştursun.

ben alt üst giydim ve rahat ettim. gecelikte vardı da, hiç ihtiyacım olmadı.
yani illa alayım, eksik bişey gibi düşünmeyin diye söylüyorum.
Rabbim hepinizi sağlıcakla yavrunuza kavuştursun.
Teşekkürler canım Allah senin evladına da sağlık sıhhat versin, terlik nasıl bi terlik almamızı onerirsin ?

Benim arkadas bana hediye lohusa terliği yaptırdı kullanışlı olur inşallah onları götürcem.. Bu pijama gecelik işi kafamı karıstırıyor sezeryanda dikişlerimi acıtır mı gecelik daha mı iyi olur bilemedim ped çamaşır değiştirirken daha rahat mı ederiz

Bende almak istiyorum artık nerden aldınız pekii
canım lc waikıkı ye bakın orda ben indirimde yakaladım 2li takımı 40 tlye aldım iki gecelik önden emzirmeli biri gri biri pembe diğer pijama takımını ucuzlardan alın öle çeyiz iç çamaşır satılan yerlerde var 50 60 tlye sabahlıklı olanlar pahalı 180 aldım ben ama mevlütte falan giyicem onu şık bişi o sizde öyle yapın.. benm doğum kışa denk gelceği için evim kaloriferli onun için çok kalında almadım hatta kısa kollu aldım gecelikleri pijama uzun kollu çünkü emzirirken zaten ter basıyormuş sıcak oluyormuş

Teşekkürler canım Allah senin evladına da sağlık sıhhat versin, terlik nasıl bi terlik almamızı onerirsin ?
terliği biz akıl edemedik. hastanedeyken eşim gitti şu beyaz, genelde hastanede çalışanların giydiği, hatta hastane terliği deniyor, ondan aldı. rahattı. sezeryansanız gezmeniz gerekecek. ben onlarla sıkıntı yaşamadım.

terliği biz akıl edemedik. hastanedeyken eşim gitti şu beyaz, genelde hastanede çalışanların giydiği, hatta hastane terliği deniyor, ondan aldı. rahattı. sezeryansanız gezmeniz gerekecek. ben onlarla sıkıntı yaşamadım.
evet onlar çok rahat oluyor bende yanıma ondan alıcam sonuçta hastane pis yani... ev içinde lohusa terliği yaptım kendim :)

merhaba
bende bugün lohusa geceliğimi ve pijama takimımı aldım.Zaten kilom baya fazla o yüzden ikisini de xl aldım.Geceliğimi uzun kollu sectim doğum ekim ayında hava serin olur diye,kolları dantelli şık bişey,ekru rengi fiyatı 45 tl,uzun kollu olduğu için sabahlık almadım.Birtane de pijama takımı aldım o da gülkurusu renginde kısa kollu onunda dantel detayları var fiyatı 75tl ydi üzerine de çeyizimde aldığım ama hiç giymediğim aynı renkte saten bi sabahliğım vardi onu giyicem.Toplam 115 liraya hepsini hallettim.Lohusa terliğimi ve tacımı kendim yaptım,malzemelerini internetten aldım çiçeklerle kurdelelerle süsledim çok hoş oldu :)

Bende bu hafta çıkıcm almaya inşllh. Kızımda pijamalı takım hiç giyemdm tavsiym gecelik tarzı alın. Hasta bezini takıp çıkarmakta sorun yaşanıyor. Birde afedersnz wcye gidemiyorsn. Ben normal doğm yaptm wc de oturamıyordn afedersnz ayakda işinizi görüyorsnz çünkü dikişler patlayabilir. Ben geceliğin eteğini kaldrp hasta bezimi çıkartm öyle işimi görüyordm. Birde idrara bile çıksam belden aşağı suyla yıkıyordm sonra bezimi takıp etekliği bırakıyordm. Çok rahat oluyor öyle. Biraz detaylı anlatmamn sebebi bilginz olsn hazırlıklı olun diye:) ama sezeryan doğm yapanlar çömelebiyor mu bilgm yok

bende 2 tane pijama takımı 50 tlye 2 tane gecelik 25 tlye aldım birde mevlütlük gecelik takımı aldım 250 tlye sabahlıklı dantel detaylı çok şık bişey

Nerden aldınız? Bende eminönüne gidiyim diyorum orda çeşit çokmuş ama neresinden alınır var mı bildiğiniz yerler. Emzirme sütyeni falanda alıyım diyorum kaçar tane alsam ki bide kilot nasıl alınıyor ne tecrübesiz oluyor insan bebek ilk olunca:)

Nerden aldınız? Bende eminönüne gidiyim diyorum orda çeşit çokmuş ama neresinden alınır var mı bildiğiniz yerler. Emzirme sütyeni falanda alıyım diyorum kaçar tane alsam ki bide kilot nasıl alınıyor ne tecrübesiz oluyor insan bebek ilk olunca:)
emz,rme südyeni almalısın ben aldım 2 tane 1 tanede atlet aldım emzirme atleti aldım kilot normal kilot giyeriz ya large yada xl olarak..

Back
X