ay kızlar harika bi konuu bende tam bunu sorcaktım
1 yıl bitti hala adet olmadım emziriyorum diye
benim gini olan varmı
merhaba 3,5 aylık bebeğim var lohusa döneminde kanamam oldu ama ondan beri adet görmüyorum. aynı dertte olan varmı? yardımcı olurmusunuz normal bi olaymı?
yaa bende olmuyorum adet, doğum yapalı 3 ay oldu, bi ara hafif bi lekelenmem oldu o kadar. diken üstünde duruyorum, ya hamileysem diye, hatta test aldım bugün, yapmaya korkuyorum, süt korur diye bişi duymuştum ama ya korumuyosa, ya tekrar hamileysem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emzirdiğim için hap içemiyorum,siz korunmak için neler yapıyosunuz arkadaşlar
benim 6 ay bitti, emziriyorum hala, daha adet gormedim, ama okudugum ogrendigim kadariyla 10 aya kadar normal kabul ediliyor ama sonrasinda bir kadin dogum uzmanina gorunmekte fayda var diyorlar, 1 sene uzun degil mi canim? doktora gorundun mu? gerci 9 ay hamilelik uzerine 6-7 ay da emzirme desen, 1,5-2 seneye yakin kanama derdin adet sancin yok ohhh ne guzel, tabi ki de her sey normalse:)))
merhaba 3,5 aylık bebeğim var lohusa döneminde kanamam oldu ama ondan beri adet görmüyorum. aynı dertte olan varmı? yardımcı olurmusunuz normal bi olaymı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?