How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lohusa döneminden sonra adet olmayan varmı?

ben de 6 ay olmadım ondan beridir de 2 ayda bir oldum yani kızım onbiraylık ama şimdiye kadar sadece iki kez oldum normal diye biliyorum emzirenlerde düzene girmesi zaman alıyormuş.bence dert etme.

ay kızlar harika bi konuu bende tam bunu sorcaktım
1 yıl bitti hala adet olmadım emziriyorum diye
benim gini olan varmı

benim 6 ay bitti, emziriyorum hala, daha adet gormedim, ama okudugum ogrendigim kadariyla 10 aya kadar normal kabul ediliyor ama sonrasinda bir kadin dogum uzmanina gorunmekte fayda var diyorlar, 1 sene uzun degil mi canim? doktora gorundun mu? gerci 9 ay hamilelik uzerine 6-7 ay da emzirme desen, 1,5-2 seneye yakin kanama derdin adet sancin yok ohhh ne guzel, tabi ki de her sey normalse:)))

aynı dertten bende muzdaribim arkadaşlar.. oğlum 6 aylık ve hala adet olmadım.. sol taraımda kımıldama var bayadır.. içimde bişeyler oynuyor sanki .. herkes yumurtalıkların oynuyor diyo bilgisi olan varmı bu konuda?

bende doğumdan sonra adet olmadım ama ara ara lekelenmelerim oluyor keşke bu olay daha uzun sürse..hamilelikte alışmıştım rahatlığa doğumdan sonra çok zorlandım şimdi rahatım ve uzun süre böyle olsun istiyoru..doğum apalı tam 3 ay geçti..

merhaba 3,5 aylık bebeğim var lohusa döneminde kanamam oldu ama ondan beri adet görmüyorum. aynı dertte olan varmı? yardımcı olurmusunuz normal bi olaymı?

ilk adet gördüğümde bebeğim 5 aylıktı.
dr um doğum sonrası 6 ay 1 sene adet görmeyebilirsin bu çok normal demişti.
emzirdiğimiz için hormonal bir değişim bu galiba.
sıkıntı etmeyin bekleyin...

kızlar benimde bebişim 2,5 aylık ve adet olmadım daha ama hemşire olduğum için biliyorum etkili bir şekilde bebeğinizi emzirdiğiniz sürece en az 6 ay adet olmuyorsunuz o yüzden dert etmiyorum bırakın dert etmeyi ben halimden çok memnunum oh ne güzel valla

yaa bende olmuyorum adet, doğum yapalı 3 ay oldu, bi ara hafif bi lekelenmem oldu o kadar. diken üstünde duruyorum, ya hamileysem diye, hatta test aldım bugün, yapmaya korkuyorum, süt korur diye bişi duymuştum ama ya korumuyosa, ya tekrar hamileysem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emzirdiğim için hap içemiyorum,siz korunmak için neler yapıyosunuz arkadaşlar :utangac:

Kızlar benim kızım 11 aylık daha adet görmedim :1no2: emziriyorum hala, doktorum gel bi bakalım dedi. ama ben gitmedim idrarla yapılan gebelik testlerinden aldım.negatif çıktı ama sanki karnımda bişeyler oynuyomuş gibime geliyor :1rolleyes: psikolojik heralde. bekliorum bakalım, ama adet görmek güzelmiş valla insan olamayınca da bi tuhaf oluyo, sıkıntı sıkıntı... öff... öpüyorum hepinizi...

yaa bende olmuyorum adet, doğum yapalı 3 ay oldu, bi ara hafif bi lekelenmem oldu o kadar. diken üstünde duruyorum, ya hamileysem diye, hatta test aldım bugün, yapmaya korkuyorum, süt korur diye bişi duymuştum ama ya korumuyosa, ya tekrar hamileysem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! emzirdiğim için hap içemiyorum,siz korunmak için neler yapıyosunuz arkadaşlar :utangac:

cnm sutun korumasına guvenme boyle cok hamıle kalan var muhakkak korun tabi bebegıne kardes ıstemıyosan sut verdıgın ıcın hap olmaz tabi prezervatif ten baska alternatıfın yok bende spiral taktırmak ıcın adet olmayı beklıyorum ama 3 ayı gectı olmadım hala bakalım inşallah bi kazya kurban gitmem:):kedi:

benim de 4 ayı geçti daha yok .ama endişelenmiyorum çok normalmiş.korunma konusunda bu ay spral taktırtmayı düşünüyorum ama korkuyorumm:(

Bende 3,5 aylık bebeğim var daha adet olmadım. Adet olunca daha kolay kilo verildiğini söylüyorlar tecrübe eden var mı?

benim 6 ay bitti, emziriyorum hala, daha adet gormedim, ama okudugum ogrendigim kadariyla 10 aya kadar normal kabul ediliyor ama sonrasinda bir kadin dogum uzmanina gorunmekte fayda var diyorlar, 1 sene uzun degil mi canim? doktora gorundun mu? gerci 9 ay hamilelik uzerine 6-7 ay da emzirme desen, 1,5-2 seneye yakin kanama derdin adet sancin yok ohhh ne guzel, tabi ki de her sey normalse:)))

canım bugün adet oldum vede tam tamına 13.5 ay adet olmadım doğumdan sonra
dra gitmiştim ilaç verdi yinede tam olamadım kardeşim dr 2 yıla kadar normal dedi oda

arkadaslar dogum sonrasinda emzidiginiz icin 3ile 12 ay boyunca adet olmamak normaldir.beenimde 3 aylik bebegim var hala daha adet görmedim eger cok emziriyorsaniz adet olamamaniz normalmis.benimde ilk bebegim fakat ben internette cok arastirdim.emzirme döneminde hamileyken salgilanan hormonlarmi ne salgiliyormus, o yüzdende adet görmüyormusuz.ben UZMAN TV - Sorularınızın cevabını uzman videoları ile öğrenin. dan arastirmistim.sizde bu siteye bakabilirsiniz.Birsürü konularda sorulara cvplar var.cvplar doktorlar tarafindan video cekimiyle anlatilarak cevaplandirilmis

benim bebeğim 6 aylık ve bende hala hastalanmadım.Zaten doğum sonrası 40 kanamam oldu ve birdaha olmadım.Bazen tedirgin oluyorum ama yapck 1 şey olmayınca bekliyoruz:)))

merhaba 3,5 aylık bebeğim var lohusa döneminde kanamam oldu ama ondan beri adet görmüyorum. aynı dertte olan varmı? yardımcı olurmusunuz normal bi olaymı?

ben loğusalıyım 31 gün oldu doğum yapalı.hala adet görmedim.araştırdım çok normalmiş.6 ay gelmeyebilir miş.yerine göre 12 ay gelmeyebiliyormuş.yinede bu durum normalmiş.takma canım kafana sakın.

ne şanslısınız 1 yıl falan adet olmamak ne güzeldir. ben 2. ayıma hastalandım hemen. ağrı, kanama bir de bebek çok zor oluyor vallahi.

kızlar bende bunu soracaktım sezeryanla doğum yaptım 6 ay oldu adet olmadım ama emzirdiğimiz için normalmiş bekliyouz...

Back