- 23 Haziran 2021
- 48
- 23
- 38
- 30
- Konu Sahibi buket_buket1665
Selam hanımlar nerden başlayacağımı bilemiyorum, 1 hafta önce doğum yaptım bir kızım oldu çok şükür sağlıklı. Gebeliğim çok rahat geçti kızımı kucağıma alacağım günü iple çektim. Normal doğumdan korktugum için sezeryan oldum hemen sütüm gelmedi hastanede mama verdiler eve gelince az az gelmeye başladı meme ucum olmadıgı için emziremedim tutmadı sağma makinesiyle sağıp vermeyi denedim ama çok az geldiği için sütüm yetmiyordu bebeğim sürekli ağlıyordu kayınvalidem yanımda kalıyordu her sağma sırasında sütün bu kadar mı çıktı niye az geliyor diye bana baskı yapmaya başladı çok keyfine düşkün bir kadın mutfakta elma muz yiyordu bana bir gün olsun al kızım sana meyve tabağı hazırladım ye sütün gelsin demedi en son patladım bana morel vereceğine benim morelimi bozuyorsun senin yüzünden sütüm temelli biticek diyerek ağlamaya başladım onda ne var kızım ben ne dedimki demeye başladım eşimi aradım annen gitsin beni strese sokuyor dedim oda onu aradı kapıyı vurup çekip gitti 4 gündür ses seda yok ne arıyor ne geliyor. Hem mama verdim hem kendi sütümü sağıp veriyorum şuanda. Bebeğime bir türlü alışmadım be zaman büyükcek çok küçük ben yalnız napıcam nasıl bakıcam diye psikolojim bozuldu hiç bişey yapmak gelmiyor içimden 2 günün bulaşığı duruyor ama yapamıyorum eşim anlayışlı biri Allahtan bişey demiyor bana. Bi an keşke hiç bebek yapmasaydık dedim akşam 7-8 gibi ağlıyor sürekli geçen gün susturmadık acile gittik, çok panik olduk gazı varmış. Onun dışında bütün gün uyuyor kızım uysal bir bebek.Ben bu durumdan nasıl kurtulcam bebeğime ne zaman bağlanıcam lütfen yardım edin....