Lohusa depresyonu :(

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Kizlar 3 bucuk ay once dogum yaptim dogumdan beri cok kotuyum. Yapi olarak cabuk sinirlenebilen biriydim zaten dogumdan sonra bu daha da artti hic ckilmez oldum. Esimle hergun kavga aglama krizleri nefes darligi uyku sorunu derken doktors gittim ve lohusa drpresyonu oldugunu atlatamadigimibve arttigini soyledi 2 tane de ilac verdi. Bol balik hindi muz yuruyus falsn da tavsiye etti. Ben emziriyorjn bunu doktorda biliyordu. Eczanede 2 saat sonra emzire bilirsin dedi ancak benim hic icime sinmiyo benim gibi olan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

8 ay bitti hala depresyondayım!!! Mutsuzum ağlıyorum dışarı çıkamıyorum işime dönemiyorum eşim izin vermiyo ev işlerine yetişemiyorum ütü yığıldı ve yapamıyorum oğlum uyumuyo ve emekliyo çok hareketli sürekli peşindeyim gece 6 7 kere uyanıyor uykusuzum!!! Evden misafir eşim gezmesinden eksik olmuyor... Kilolarım olduğu gibi duruyor biyere gitsek aaaa hala veremedinmi karnın hamile gibi lafını yiyorum, akşam olsun bir iki laf edeyim diyorum eşim elinde kumanda konuşmuyor gülmüyor,... Tek muhattabım eğlencem oğlum çok şükür... Ama mutsuzum Buda ayrı bir sorun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Heh iste benim gibi biri daha aksi gibi kimse de bizi anlamio abarttigimizi dusunuorlar .s

Lohusa sendromlulari olarak yalniz degilsiniz arkadaslar 5.5 aylik kizim var ve bu anlattiklarinizin aynini bende yasadim yeni yeni kendime geliyorum rabbim biran evvel bizleri bu durumdan kurtarsin cok kotu bi durum

en çok korktuğum şeylerden biri , benimde başıma geldi ama neyseki atlattım , gerçekten zor Allah yardımcınız olsun ..

Ben de öyleydim. Meğerse hipotiroidi olmuşum haberim yok. Hormonlarınıza bi baktırın kızlar.

Bi gideyim bakayım o hastalık vücutta şişlik yaparmı benim ellerim çok şiş ellerimi sıkamıyorum bile o derece şiş

Allah yardimcimiz olsun 40imiz cikmamisti daha iki hafta icinde kac kere agladim gizli gizli evdekilerin karsisinda uc kere krize girdim ama ne kriz konusmadan bi saate yakin agladim.anlamiyorlar bi yerin mi agriyo noldu vs vs.oysa bunaliyor insan ki ben cok guclu biliyordum kendimi.gogusten sizan sutler catlak meme uclari bebegim emdikce ucunda cakmak yakiyo gibi,surekli emzir diyen bir gorumce bebek yesil kaka yapiyo diye katni agriyo bu cocugun srkerli su verin diye tutturan kayinvalide ikiye uce katladilar bunalimimi

Yeşil kaka vitaminlerden oluyormuş. Sirkeli su yakmazmı çocuğun midesini falan su bile içmezken... Zararlı değilmi ben ilk kez duyyuyorum..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaay çok zor annem olmasaydı zor kurtulurdum Allah yardımcınız olsun kızlar tez vakitte kurtulun inşaallah..

Kesinlikle çok zor bir dönem ve kimse anlamıyor.benim bebegim çenesi kuvvetli değildi emmeyi beceremiyordu bana da sürekli emdi mi emmedi mi söylemleri çok yıpranmıştim canim acıya acıya sutumu sagiyordum yetinmeyip mama veriyordum biberonu gören mama mi veriyorsun süt mu bende hep geceleri ağladım çok şükür bebeğim 1.5 ay sonra emmeyi öğrendi su an2 aylık hala her sey dokunuyor tabi daha atlatamadim sanırım.

bende yaşadım her şeyden soğumuştum kızımı emzirirken hüngür hüngür ağlıyordum sinirden ama neden sinirlendiğimi bilmiyorum sonra geçti şükürler olsun gerekli destekleri alırsanız atlatırsınız. Geçmiş olsun

Kızlar ben de 1 aylık anneyim, bugüne zor geldim, doğum yaptım ertesi gün ayaktaydım ev işi yaptım, doğru dürüst hiç kimse yanımızda kalıp bebeğe bakmadı, ben tecrübesizim, oturup ağladım kaç kez. Çare dışarı çıkmak, eşim ilk başta izn vermedi ama baktı ben kafayı yicem... En güvendiğiniz yerlere gidin, anne arkadaş akraba kimse... Ev işi de olduğu kadar, sizden de bebekten de kıymetli değil

canım öncelikle allah yardımcın olsun çok zor bir durum. inan bunu yaşayandan başkası anlaymaz ben drların bile anladığını düşünmüyorum. size muhtaç küçücük bir bebek ve siz de sanki dünyanın yükü üstünüze yıkılmış gibi hissedier bir haldesiniz. üsütüne üstlük o bebekle yeterince ilgilenemediğniz için çektiğiniz azap ayrı bir dert. ben en derinine kadar yaşadım o süreci neredeyse 7. kattan atlıyorudum gecenin bir yarısı eşim fark edip tutmuş. psikiyatristler hastaneler ilaçlar antidepresanlar artık hastaneye yatırılmak üzereydim. 6,5 aylık bebeğimi eşime bırakıp ankarada özel bir profesorden tedavı gordum o surecte ablamın evınde kaldım. Bır ay sonrada evıme cocugma dondum. kendımı yenıden dogmuş yenıden baslamıs hıssettım hayata...

İnsallah rabbim size de şifa verir ve atlatırsınız ve geçeceğine inanın ama destek yardım mutlaka alın yabana atmayın. dualarımız sızınle ....

Bir yandan lohusalik psikolojisi bir yandan herseye karisan es kv. Sunu yap boyle yap diye akil veren yaptigini begenmeyen is bekleyen hizmet bekleyen cahil insanlar surusu.
Benim bebegimde dogru duzgun emmedi sagdim verdim gunde 6 7 kere pompa badinda oturdum. Yetmedi mama verdim milletin yorumlarini dinledim. Iki kere mastitis oldum 40 derece ateslerde yattim. Kv nin iyice sinir etmelerini azgin Allahtan korkmaz terbiyesizliklerini dinledim.
Sonra ama silkindim kendime geldim sukur annem geldi yedirdi icirdi bakti sukur. Gezdim tozdum alis veris yaptim. Kizimida aldim heryere gittim.
Agzinin payinida verdim herkesin.
Sana tavsiyem ilaclar nasil etki yapar bilmiyorum ama kafani rahatlatacak seyler yap. Alttan alma kimseye gez toz eglen. Kafan rahat olsun hic birseyin kalmaz ins. Allah sifani verir

insan o zamanlarda cok hassas oluyor, birde cani yaniyor...dikislerin varsa dikisler...meme uclari vs vs...ee anne olmak kolay mi? acisinada katlaniyorsun tabii..insan kendini boyle bi degisik hissediyor...sut aktikca 2 saatte bir bebegi emzirdikce..her ne kadar severek yapsanda bunu..kendini bi zaman sonra sadece aci ceken ve sut veren biri gibi goruyorsun..geciyor cok sukur Rabbime, sabretmek lazim...

bende bazen gozyaslarina boguldugum olmustu...hatta annem sasirmisti noluyor bu kiza diye hani herseyin farkindasin sukretmen gerektigininde..cok sukur Rabbim dunyadaki en guzeli seyi nasib etmis, ama sen agliyorsun..nankorluk gibi gelsede gayet normal seyler....canin aciyor normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…