Daha dün gece saatlerce ağladım, hâlâ o psikolojiden çıkmış değilim destek alacağım bir psikolog buldum sanada tavsiye ederim.Selam kızlar,
Nasılsınız?
Ben kafayı yemek üzereyim.
Doğum yapalı 30 gün oldu.
Bugün geçer yarın geçer diye bekliyorum ama asla geçmedi.
İsteyerek tedaviyle hamile kalıp anne oldum.
Ama doğumdan sonra hayatım sanki kabus oldu.
Dualarla ağlayarak hayal ederek beklediğim istediğim 10 sene sonra kavuştuğum bebeğime asla odaklanamıyorum.
Sadece içimden ağlamak geliyor- çok mutsuzum- hayatım herşeyim bitmiş gibi hissediyorum.
Bebeğime karşı vicdan yapmasam saniye durmam intihar ederim.
Bu his nezaman geçer nezaman alışırım
Daha dün gece saatlerce ağladım, hâlâ o psikolojiden çıkmış değilim destek alacağım bir psikolog buldum sanada tavsiye ederim.
Annem eşim yardımcı oldukları yemek/temizlik derdim olmadığı halde hiç iyi değilim kapana sıkışmışım da hep böyle kalacak gibiyim 4 ay oldu aynıyım…
Yapma ya bende bir umut diyordum, zaten benimde öyle oluyor bir kaç saat sonra yine ağlamak geliyor içimden Allahın gücüne gider diye de çok korkuyorum ama elimde değilPiskologla konuştum ama o anlık yada bir kaç saat geçiyor. Sonrasında yeniden geliyor. Kafayı yemek üzereyim. Bazen diyorum birşey olsa 5 sene sonra uyansam yada uyanmasam hiç.
Canım benim ben daha doğum yapmadım fakat okuduğum duyduğum her şey bu dönemin geçici olduğunu söylüyor. Hamilelikte de dönem dönem farklı duygularımız oluyor ama geçiciydi böyle düşün. Hayatta hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Bu günler de geçecek kendini hiç suçlu hissetme. Hissettiklern yaşadıkların doğal. Eğer kendine bu günlerin geçeceğine inandıramıyorsan destek alabilirsinSelam kızlar,
Nasılsınız?
Dualarla ağlayarak hayal ederek beklediğim istediğim 10 sene sonra kavuştuğum bebeğime asla odaklanamıyorum.
Sadece içimden ağlamak geliyor- çok mutsuzum- hayatım herşeyim bitmiş gibi hissediyorum.
Yapma ya bende bir umut diyordum, zaten benimde öyle oluyor bir kaç saat sonra yine ağlamak geliyor içimden Allahın gücüne gider diye de çok korkuyorum ama elimde değil
Canım benim ben daha doğum yapmadım fakat okuduğum duyduğum her şey bu dönemin geçici olduğunu söylüyor. Hamilelikte de dönem dönem farklı duygularımız oluyor ama geçiciydi böyle düşün. Hayatta hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Bu günler de geçecek kendini hiç suçlu hissetme. Hissettiklern yaşadıkların doğal. Eğer kendine bu günlerin geçeceğine inandıramıyorsan destek alabilirsin
Sizin için dua edeceğim.Seni asla korkutmak istemiyorum. Umarım senin için herşey çok daha güzel ve pozitif olur. Ama Allah affetsin ben çok pişmanım. Böyle olacağını bilsem asla yapmazdım.
Çok zor bir süreç ama geçiyor.Selam kızlar,
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?