siz bence hala hazır değilmişsiniz çocuga eleştirmek için söylemıyorum sadece asla affetmeyeceğim kendimi dediğiniz için o çıkarımı yaptım tamam siz adaptasyon sorunu yasıyorsunuz muhtemelen eski özgür hayatınız başına buyruk hayatınız bozuldugu için üzülüyorsunuz alısmakta iyice zorluk cekıyorsunuz baslarda bende allahım ben naptım dedim ama alısıyorum yani bebekli biri olarak en kolay en rahat nasıl ederim onu yapmaya calısıyorum yoksa iyice mutsuz olursun ve sen mutsuz olursan bebek bunu hissedıyor bu yaşta kaygı bozuklugu yasayan bı bebegınız olmasın daha cok üzülürsünüz bebişe de yazık 8 ayda aslında bayagı alısmıs olmanız gerekırdı aslında ama olumsuz düşünce yeni olumsuz düşünceyı doguruyor oyuzden iyi düşünün ki bu süreci kolay atlatın mutlu olun bol bol bebeğinizi kucaklayıp varlıgına şükredin gelecege mutlu bireyler yetişsinEvet pskiyatrkye gittim bi ozelde uzun dinledigini düşünüyorum.alisma süreci oldugunu söyledi.esim cok destek oliyo ama.yakinda il degistiricez gittigim yerde tekrar gidicem ben diyorumm ki acaba 4 5 yaşına gelince geçer mi yoksa benimki hiv mi gecmicek.zaten ikinci çocuk hiç düşünmüyorum artık.hic bi arkadasimin cocugu yok erkenden nasil cesaret etmisim nasil aklim ermemis hic affetmiyorum kendimi
Aynen öyle hazır değildim.ailelrin baskisiyla ve desteklicekler sanarak nasil yaptım nasil cesaret ettim.hic affetmiyorum kendimi.evet bebeğim daha 8 aylık tabiki bakımı konusunda elimden geleni yapıyorum.maddi manevi çok üzülüyorum ona hissttirmek istemiyorum.ama bugün bile dayanamadım inlemelerine bırakıp baska yerde ağladım geldim o da ağlıyo ve bi allahin kulu yardımcı olmuyo.esim de cok ciddiye almiyo sanırım annem bakar falan diyo musait olunca gelir diyo bilmiyorm işe mi baslasam ama emziiryorum falansiz bence hala hazır değilmişsiniz çocuga eleştirmek için söylemıyorum sadece asla affetmeyeceğim kendimi dediğiniz için o çıkarımı yaptım tamam siz adaptasyon sorunu yasıyorsunuz muhtemelen eski özgür hayatınız başına buyruk hayatınız bozuldugu için üzülüyorsunuz alısmakta iyice zorluk cekıyorsunuz baslarda bende allahım ben naptım dedim ama alısıyorum yani bebekli biri olarak en kolay en rahat nasıl ederim onu yapmaya calısıyorum yoksa iyice mutsuz olursun ve sen mutsuz olursan bebek bunu hissedıyor bu yaşta kaygı bozuklugu yasayan bı bebegınız olmasın daha cok üzülürsünüz bebişe de yazık 8 ayda aslında bayagı alısmıs olmanız gerekırdı aslında ama olumsuz düşünce yeni olumsuz düşünceyı doguruyor oyuzden iyi düşünün ki bu süreci kolay atlatın mutlu olun bol bol bebeğinizi kucaklayıp varlıgına şükredin gelecege mutlu bireyler yetişsin
Bu arada 26 yasindayimAynen öyle hazır değildim.ailelrin baskisiyla ve desteklicekler sanarak nasil yaptım nasil cesaret ettim.hic affetmiyorum kendimi.evet bebeğim daha 8 aylık tabiki bakımı konusunda elimden geleni yapıyorum.maddi manevi çok üzülüyorum ona hissttirmek istemiyorum.ama bugün bile dayanamadım inlemelerine bırakıp baska yerde ağladım geldim o da ağlıyo ve bi allahin kulu yardımcı olmuyo.esim de cok ciddiye almiyo sanırım annem bakar falan diyo musait olunca gelir diyo bilmiyorm işe mi baslasam ama emziiryorum falan
benım kızım 6 bucuk aylık ve işe gidiyorum ama sütüm cok azaldı artık nerdeyse sadece mama üzerine beslenıyor ama zaten calısmıyorsa bıraz daha emzır hazır bebegın senı emıyorken tabıkı işe gelınce dinlenıom kafam dagılıo bazen full evde oldugum gunler bebek mızmızsa kafayı yıcek oluom ama kıyamıorum yınede opup kokluyorum eşim aksam gelınce ona da verıyorum ilgilen oyna diye süreklı dertlerını anlatamıolarkı minnoşlar herşeylerı ağlama. iş yerındeyken gözumde dönuo bebegım cok ozluorum nekadar yorulsamda aşırı özluyorum ki ben aşırı gezıp tozan biriydim. doğum pandemıye denk geldı kımsede yoktu herseyle tek basetmek zorundaydım cok ta agladım ama geçıyor bence sen bebegıne sımsıkı sarıl yaşın küçük diil daha küçük yaşta anne olan cok insan var 3. cocugu falan doğan var 26 da :) yaşa takılmaAynen öyle hazır değildim.ailelrin baskisiyla ve desteklicekler sanarak nasil yaptım nasil cesaret ettim.hic affetmiyorum kendimi.evet bebeğim daha 8 aylık tabiki bakımı konusunda elimden geleni yapıyorum.maddi manevi çok üzülüyorum ona hissttirmek istemiyorum.ama bugün bile dayanamadım inlemelerine bırakıp baska yerde ağladım geldim o da ağlıyo ve bi allahin kulu yardımcı olmuyo.esim de cok ciddiye almiyo sanırım annem bakar falan diyo musait olunca gelir diyo bilmiyorm işe mi baslasam ama emziiryorum falan
Teşekkür ederim iyi geldiBebek küçükken kolay değil ama düşünün şugünlerin kıymetini bilin yediriyorsunuz yiyor içiriyorsunuz içiyor şimdi kızım 3 yaşında yediremiyorum bebekken bakması ne de kolaymış ne vitaminli püreler yapardım azcık dişi çıktığında balık ile salata yedirdiğimi bilirim şimdi hiçbir şey yemiyor
Koyun bebek arabasına çıkın dışarı gezinin ben nereye gitsem götürüyorum evet biraz zor oluyor ama ben de biraz büyüyüp onunla gezeceğim günlerin hayalini kuruyorum. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o hasta oldular mı insan çok acı çekiyor geçecek bugünler inanın bıcır bıcır konuşsun bak ne kadar kızdırdığı zamanlar olsa da bi laf söylüyor hepimizi güldürüyorgeçen babası kızdı baba bi daha kızmıcaksın dimi kızma kızma diyor sarılıyor baba bildiğin yelkenler suda
Bende de 4ay felan surdu yanlis hatirlamiyorsambir kez hamile kalip düşük yapmıştım o zaman rahatlarmistim resmen düşük yapınca hazir değilmişim bebeğe sonra çevre baskısı cahillik mibilmjyorum hazir hissediyodum kendimi ikinci kez hamile kaldım.hamilelgim güzeldi.dogumdan beri hayatım bitti . şimdi bebegim 8 aylık eşim in ise gitmesini istemiyorum.yalniz kaldigim günler vakit gecmek bilmiyorcok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?