canim aynen ablanin dedigi gibi oluyor..benim bebegimde 21 nisanda dogdu..yani 40miz daha cikmadi..lohusaligin ilk günlerini hatirlamak bile istemiyorum..biri höh dese gözlerim doluyordu..bebegim aglayinca onunla birlikte agliyordum :)
lohusaligin 6.günü silkelendim..kontrolu elime aldim..cünkü beni asil bunaltan şey evin kontrolunun bende olmayisi,sunu yap bunu yapma-sunu ye bunu yeme vs gibi nasihatler,şu süt yapar bu gaz yapar muhabbeti vs idi..
6.gün bebegimin uyudugu zamanlarda yemeklerimi yaptim..ortaligi topladim..çamasirlarimi yikadim,astim..ütü yaptim..sacimi başimi düzelttim..pijama-gecelik-sabahlik hepsini cikarip düzgün ev kiyafetlerimi giydim..süt-gaz olayinda deneme yanilma yöntemini sectim..nasihatlerin coguna he diyip gectim..kendime geldim bi anda..
bu depresif halden cikmam elbet bigünde olmadi..ama bu yaptiklarim ilk adimdi ve cok iyi geldi..arada bir hala geliyorlar bana soldan soldan :)) ee okadarda olsun artik :)) onlarda zamanla gececektir eminim.
sözün özü..sana tavsiyem biran önce kontrolu eline al..gündüz bebegin uyudugu her vakti degerlendir..seni sinirlendirecek herşeyden herkesten uzak dur..seni mutlu edecek şeyleri içinden gelmese bile kalk yap..
tez zamanda cok mutlu olman dilegiyle