Loewe /quizas

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Loewe yeni bir parfüm çıkarmış quizas diye çok hoşuma gitti ama chanel allure arasında kaldım hangisini alım sizce??

Chanel Allure ilk cıktıgından beri kullanıyorum vazgecilmezim oldu bence allure al derim..

ama diger kokuda muhtesem bir koku o kokuyada asık oldum:asigim:

Loewe /quizas bunu denedigimde satıs yapan bayan İspanyol kralicelerinin ve prenseslerinin kullandıgı yani ilk önce onlar icin cıkartılmıs sonradan satısa sunulmus..

üzerime parfümü sıktı sabaha kadar parfümün güzel kokusuyla uyudum ve ertesi gün gidip aldım:lepi:

ne kadara aldın peki bir de sadece tekin acarda satılıo dimi

Quizas kullandım bence çok ağır ,begenmedim şahsen.

Quizas'ın kokusu çok hoştu ben bayılmıştım bi arkadaşıma vardı,kendime almak daha kısmet olmadı tekin acar da vardı 170 tl

Yıllardır kullanıyorum, herkeste olan bir parfüm değil. Taklidini üretemiyorlar:) inanılmaz kalıcı ve baştan çıkarıcı. Benim imzam gibi oldu artık.

ilk başta biraz ağır geliyo ama biraz zaman geçince çok güzel bir koku oluşuyor. gerçekten çok kalıcı bir parfüm. pek ünlü olmaması da avantajı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…