Saç Rengi ve Saç Boyama loerin 5.5 akaju acık kestane

• Konu Sahibi Konu Sahibi glt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben boyadım bu renge saçımı ...saçım koyu kahverengiydi , oradaki renge çok benzemesede güzel oldu çevremde herkess beğenior saç rengimi :)

boyadım akaju kızıl kestaneye ve iğrenç!
bu kadar kızıl olmasını beklemiyodum ben iğrenç bi kızıl oluytor güneşte çok pişmanım =/
adam gibi kahverengiye boyıcam biraz zaman geçsn.

kızlar bnde akaju kızıl boyatmıştım.
bu renkten açık renklere dönmek zor oluyormuş.
yani iyi düşünmek lazım daha snra açık renklere zor dönülüor

mavi siyah arkadaşım her boyama sonrası istegin rengin oturması icin en 15 gün sonrası renk oturmaya başlar kızıl istemiyorsan o ayrı tabi ama her yıkama dan sonra boya akar bu her boyayan bayan bilir ilkgün boyadım aaaaay cok kötü bekle gör kahveye dönecek

canım kaç kere yıkadım akmadı gitti ya hala güneşte çok feci parlıyor yoksa normalda pek belli olmuyor güzel de duruyor herkes ama sevmedim ben ya =/

resim koyamam şu an canım çünkü evde net yok cafeden giriyorum bikaç gün sonra koyarım
saç rengim koyu kahve gibiydi benim normalde ama üstüne normal kına yaptığımdan güneşte kızıl parlıyordu şimdi daha yoğun bir kızıl oldu boyayla
bikaç gün önce yine boya almaya gittim görevli bayan bu renkten açık renge dönmemin yani kızılı gidermemmin zor olacağını söyledi ya koyu kahve ya da koyu kumral alman gerekli dedi
koyu kumral alıp yaptım saçıma ama pek bi değişiklik olmadı sadece çok az giderdi kızılını

odamda hafif ışıkta böyle duruyor işte canım güneştedaha bi belli oluyor parlıyor
ya arkadaşım tentirdiyot rengi gibi dedi

Eklentiler

• $Loser-0002-1.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 337
bende voila nın aynı rengini aldım hatta kafamda o var şindi. tuhaf bi renk ne kızıl ne kahverengi ne kestane. ama ben koyultmak istiyodum zaten. saçımın bi önceki rengi koyu karameldi ve bundan biraz daha farklı çok güzeldi. evde bu varmış boyayım dedim. yani doğrusunu söylemem gerekirse bu renk için saçınıza boya sürmeye gerek yok doğrusu. hiç yıpratmaya gerek yok. çünkü gayet saçma sapan bi renk. hani olmuş olmamış böyle bişey farketmiyo saçta. güneşte mora kaçan tuhaf bi kızıl gibi parlıyo sadece.

kesinlikle tavsiye ederim canım.. 4 yıl röfle kullandıktan sonra çikolata kahve boyadım daha sonrada kendim beğenerek loreal 5.5 akaju boyadım.. Bikaç gün içinde tekrar aynı renge boyamayı planlıorum. çok güsel bi renk ve hiç akmıo saçta.. herkeste çok yakıştırdı bana...

aynen katılıyorum ya olmuş olmamış farketmiyor güneşte de değişik yok yok acayip bir renk çıkıyor ortaya ama bazen beğeniyorum kendimi ya bazen güzel geliyor gözüme
zaten değiştrmeye çalştım olmadı dolancam artık böyle bişi yapmam saçıma
uçlar da siyah zaten ondan da kurtulamıyorum :)
geçen derste arkadaşım senin saçında mavi de mi var dedi ışıkta uçlr da mavi parlıyor hala=/
mavi,kızıl,kestane,kahve,siyah ne ararsan var saçımda :1shok:

Son düzenleme:
odamda hafif ışıkta böyle duruyor işte canım güneştedaha bi belli oluyor parlıyor
ya arkadaşım tentirdiyot rengi gibi dedi

Mavi_siyah canım profil resmindeki saç rengini de bu boyayla mı elde ettin?? Ben de senin gibi bembeyaz tenliyim ve koyu kızılımsı kahveleri çok beğeniyorum, çok açık tenleri aydınlatıyor koyu kızıl kahveler. Ben senin profil fotondaki saç rengini sana çok ama çok yakıştırdım, çok asil ve sıradışı görünüyor. Nasıl elde ettin o rengi?

peki şey sorucam çok açık mı oldu yoksa normal mi bi de kızılımsı duruyo nasıl bi renk bu anlatsana akıp turuncumsu bi hal almıyo değil miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…