bende voila nın aynı rengini aldım hatta kafamda o var şindi. tuhaf bi renk ne kızıl ne kahverengi ne kestane. ama ben koyultmak istiyodum zaten. saçımın bi önceki rengi koyu karameldi ve bundan biraz daha farklı çok güzeldi. evde bu varmış boyayım dedim. yani doğrusunu söylemem gerekirse bu renk için saçınıza boya sürmeye gerek yok doğrusu. hiç yıpratmaya gerek yok. çünkü gayet saçma sapan bi renk. hani olmuş olmamış böyle bişey farketmiyo saçta. güneşte mora kaçan tuhaf bi kızıl gibi parlıyo sadece.
odamda hafif ışıkta böyle duruyor işte canım güneştedaha bi belli oluyor parlıyor
ya arkadaşım tentirdiyot rengi gibi dedi[/QUOT
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni giriş yaptıma.s. ben saçımı ilk defa boyadım saçım mavi siyahtı loreal 5.35 açık kestane dore akaju renginde boyadım arkadaşın dediği gibi ışıkta belli oluyor bende pek beğenmedim çünkü ışığa çıkamadan renk belli olmuyor
odamda hafif ışıkta böyle duruyor işte canım güneştedaha bi belli oluyor parlıyor
ya arkadaşım tentirdiyot rengi gibi dedi
kesinlikle tavsiye ederim canım.. 4 yıl röfle kullandıktan sonra çikolata kahve boyadım daha sonrada kendim beğenerek loreal 5.5 akaju boyadım.. Bikaç gün içinde tekrar aynı renge boyamayı planlıorum. çok güsel bi renk ve hiç akmıo saçta.. herkeste çok yakıştırdı bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?