• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri L'occitane kullandım memnun kaldım. Tavsiye Ediyorum.

handeucar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
278
1
96
Ankara
arkadaşlar ben başta Loccitane shea saç kremi şampuanı ve maskesini kullandım saçlarım kuru yıpranmış 4 gün yıkamasam yine yağlanmayan cinsten. saçlarım bu üç seri ile inanılmaz toparladı. saçlarım kısaydı e kestirmek de istemiyodum uzatıyorum çünkü şuan çenemi baya geçtiler. ben saçı dengeleyip beslediği için uzattığını düşünüyorum ki çalışanlarda dedi.

sonra kullandım bitirdim bunları yine loccitane dan onarıcı 5 esansişyel yağlı şampuana geçtim saç kremi ve onarıcı maskesi ile. ve banyo sonrası yıkamıyosunuz aynı seriden pantene gibi saç serumu inanılmaz güzel kokuyor :D parfüm gibi. gerçekten çok kalıcı inanılmaz güzel bi serumu var. çok memnunum. testerlarını mağazadan temin edip almadan önce denemenizi isterim. çünkü dove yada pantene göre biraz daha pahalı tabi. ama çok yoğun yapıları var. uzun süre kullandım ben.

arkadaşlar ben başta Loccitane shea saç kremi şampuanı ve maskesini kullandım saçlarım kuru yıpranmış 4 gün yıkamasam yine yağlanmayan cinsten. saçlarım bu üç seri ile inanılmaz toparladı. saçlarım kısaydı e kestirmek de istemiyodum uzatıyorum çünkü şuan çenemi baya geçtiler. ben saçı dengeleyip beslediği için uzattığını düşünüyorum ki çalışanlarda dedi.

sonra kullandım bitirdim bunları yine loccitane dan onarıcı 5 esansişyel yağlı şampuana geçtim saç kremi ve onarıcı maskesi ile. ve banyo sonrası yıkamıyosunuz aynı seriden pantene gibi saç serumu inanılmaz güzel kokuyor :D parfüm gibi. gerçekten çok kalıcı inanılmaz güzel bi serumu var. çok memnunum. testerlarını mağazadan temin edip almadan önce denemenizi isterim. çünkü dove yada pantene göre biraz daha pahalı tabi. ama çok yoğun yapıları var. uzun süre kullandım ben.

mmmm...
bende bir bakayım bu ürünlere..
sağol canım paylaşımın için..:71::71:

Hacim veren saç kremini kullanıyorum. Çok beğenmedim ben. Saçlarımı yumuşatıp kolayca açması gerekirken keçe gibi yapıyor. :50:

Ben de hacim veren sampuanını kullanıyorum.Kremini kullanmadıgım için biraz sert oluyor olabilir ama ben alırken büyük boyunu almıstım.1 ay oldu kullanmaya baslayalı şişeye baktıgımda cok az bir kısmını kullanmısım.Oldukca bereketli bir ürün.Ama yan ürünlerini de kullanmak gerekli tam verim alabilmek için sanırım.

kesinlikle memnunum, uzun zamandır neler kullanmadım neler... hele ki şu kış aylarında yüzümdeki pullanma gitti ben genelde göz makyajı yapıyorum cildime pek bişy surmuıyorum ama yinede temizleme jelimi aldım ve nemlendirici kremini harika ismi angelika cildim pamuk gibi oluyor hem temizleme jeli de baya bi gidiyor yaz sonuna kadar goturur yani. cilt guzelliği için temizlik ve nem herseyden once bence

bende çok kullandım doğallar zarar vermezler diye ama şampuanlarını hiç denememiştim şampuan olmak için çok pahalılar bence bir de ben bol bol kullanırım şampuanı köpük içinde yıkanırım bana sayanmaz onlar:))Benim de saçlarım çok kuru yıkanmasam yağlanmayacaklar yani hemde uzunlar daha da uzatmak istiyorum ama geçenlerde pantene'in boyalı saçlar için olanını aldım koyu pembe kapaklı...boyalı moyalı farketmez çok kuru olur işte boyalı saç benimki de çok kuru ozmn alayım dedim ve bakımlarıyla birlikte kullanınca yumuşacık yaptı saçımı...bir de annem evde boyuyor saçlarını o loreal boyalardan çıkan küçük kremler bakım kürleri inanılmaz yapıyor saçlarını insanın..bir ara loreal professional maskelerini de denemiştim çok güzellerdi ama artık okdr ilgilenmiyorum saçlarımla mavi su diye satılan sıvı kremlerden sıkıyorum saçıma açılıyor güzel güzel..

Back