• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lobioplasti OLANLAR LUTFEN YORUMA

Hangi doktora oldunuz ücret ne kadar ödediniz
İzmir'de Hasan Yıldız'a oldum. Labioplasti, Hudoplasti ve beyazlatmaya toplam 8250 ödedim. Ama memnum muyum değil miyim şuan için bir şey diyemiyorum iyileşemedim daha görüntü net değil. Ama doktor ameliyat sonrasında ilgisiz davranıyor sorun yaşama ihtimalinize karşı tavsiye etmiyorum. Şükür benim sorunsuz geçiyor

İzmir'de Hasan Yıldız'a oldum. Labioplasti, Hudoplasti ve beyazlatmaya toplam 8250 ödedim. Ama memnum muyum değil miyim şuan için bir şey diyemiyorum iyileşemedim daha görüntü net değil. Ama doktor ameliyat sonrasında ilgisiz davranıyor sorun yaşama ihtimalinize karşı tavsiye etmiyorum. Şükür benim sorunsuz geçiyor
Anladım teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun.

Ben İstanbul da yaşıyorum,daraltma ,dış dudak estetiği,doğum dikiş izleri ve dolgu yaptırdım.Doktorum Burcu Akdağ Özkök tü.toplam 40 bin ödedim.bu ay sonunda 2ay dolacak🥰😇🙂
Sadece labioplasti fiyatını biliyor musun? Geçmiş olsun teşekkür ederim

İlgisiz davranıyorsa tercih etmem çok teşekkür ederim

Merhabaaa yine unuttun beniii 😊 konuşmuştuk mesaj kısmından alanya da devlette oldum berbat ozelde revizyon olmak istiyorum, Ankara'da da Gökçen Erdoğan var keşke ona olabilsem ama maalesef çok pahalı.
aay çok pardon kusura bakma 😑
Doğrudur. doktora karar verebildin mi

Merhabalar kızlar labioplasti için Ankara'dan doktor önerisi olan var mı ?
Merhaba ben 1 hafta önce oldum doktorum çok iyi bir doktordu baya memnun kaldım şuan sürecim devam ediyor ücretsiz muayene yapıyor isterseniz gidin bi ücretsiz muayene olun doktoru tanıyın bana yaklaşık 100 tane yaptığı öncesi sonrası işlemi gösterdi bilgi birikimi ne istediğimi anlaması vs hatta ben sadece labio için gittim ama bana Barbie vajinasını uygun gördü sonrasında klitoris üstü köpek kulağı gibi kalacağını ve piskolojik olarak beni daha kötü hale getireceğini söyledi ve dediği gibi yaptık iyi ki dediğini dinlemisim diyorum komple yeni vajinam oldu 🥰 doktorun adı op.dr.cigdemguler instagramdan bakın isterseniz tauruz AVM yanında yeri de

Ben yaklaşık 1.5 ay önce Dr Aytaç imrene labioplasti +klitoris estetiği oldum öncesinde ve sonrasında doktorum çok ilgiliydi iyi ki olmuşum barbie gibi vajinam var artık 🤍

Merhaba geçmiş
Merhaba, benim 8. Gunum dikislerden hala sızıntilar geliyor. Korkuyorum açıkçası sizinde mi o kadar sürdü
Ben de aynı durumdayım dikişler inanılmaz batıyor ve yanma var oysaki çok dikkatliyim baticon antibiyotik krem hiç ihmal etmiyorum..

Merhabalar 3 gun once lobioplasti amaliyati oldum ağzım sızım yoktur sadece görüntü çok kötü 1 dudak yapışık diyeri odemli asimetrik değil bu normal mi geçer mi çok tedirginim
Merhaba bende 25 Ekimde ameliyat oldum, benim
Merhaba, ben labioplasti olalı 24 saati geçti. Ağrım sızım yok ama kanama devam ediyor. Miktarını anlayamıyorum çok mu az mı diye. Sizde kanama durumları nasıldı ve kaç güne kadar devam etti?
Bende 13 gün önce oldum labioplasti ameliyatı fakat hiç kanama yaşamadım, agrimda hiç olmadı fakat aşırı derecede kaşıntı var Dr'm Bepanthol sensiderm krem önerdi fakat bı ise yaramadı

Merhaba bende 25 Ekimde ameliyat oldum, benim

Bende 13 gün önce oldum labioplasti ameliyatı fakat hiç kanama yaşamadım, agrimda hiç olmadı fakat aşırı derecede kaşıntı var Dr'm Bepanthol sensiderm krem önerdi fakat bı ise yaramadı
Merhaba, benim iki ay olmak üzere. Kaşıntı sadece temiz tutmakla geçiyor açıkcası. Mümkünse her gün duşa girin ama doğrudan su tutmayın sakın. Süzülüp gitmesi bile yetiyor, ben çok kaşıntı problemi yaşamadım bu şekilde. Sadece 20. günden sonra dikişler düşerken ani batmalar oluyord

Back
X