LoadedGun Çeyizlerini biraraya topladı

Canım onu kapanan bir züccaciyeciden almıştm :)

teşekkur ederım canım bırşey soracaktım benım mutfak malzemelerım kaldı bıraz da ıvır zıvır işte
onları bı mılyoncuçu tarzda yerlerden tamamlamayı düşünüyorum hem cesıt cok hemde fıyatlar cok ucuz
nasıl bır fıkır? sen nasıl yapıosun???

teşekkur ederım canım bırşey soracaktım benım mutfak malzemelerım kaldı bıraz da ıvır zıvır işte
onları bı mılyoncuçu tarzda yerlerden tamamlamayı düşünüyorum hem cesıt cok hemde fıyatlar cok ucuz
nasıl bır fıkır? sen nasıl yapıosun???
Japon pazarından çıkmıyorum ben çoğu ıvır zıvırınmı oradan aldm uygun fiyata güzel şeyler yakalıyorum oralarda feci şekilde tavsiye ederim :23:

Çeyizlerini çok beğendim. Güllü saklama kutuların çok güzel, hafta sonu ikeada görüp çok beğenmiştim ama alamadım:14:
Bu hafta almayı düşünüyorum:34: Peçeteliğinde çok güzelmiş ama ben english home da görmedim hiç. Yarın ona da bakayım:34:

Çeyizlerini çok beğendim. Güllü saklama kutuların çok güzel, hafta sonu ikeada görüp çok beğenmiştim ama alamadım:14:
Bu hafta almayı düşünüyorum:34: Peçeteliğinde çok güzelmiş ama ben english home da görmedim hiç. Yarın ona da bakayım:34:

Yorumun için çok teşekkürler :)Bak canım ben alalı baya oldu onu :26:

Bharatlık takımımı izmirden çalıştığım züccaciyeden almıştım :)

Kızlar bunlarda dün japon pazarından alınanlar

Kahve kutularım biri türk digeri nescafe için aldım
Eki Görüntüle 511225

Bu mixer çırpma kabım bunun kapağı beyaz olanı aldım
Eki Görüntüle 511230

Buda silikon kepcem böylece silikon takımlarım tamamlanmış oldu

Eki Görüntüle 511232 Eki Görüntüle 511233

hiç duymadım bu japon pazarı ne olaki nerde kurulur :1:

Canım herşeyin çok ciciii güle güle kullan inşallah:))

MErhaba canm sennle yakın zamanlarda sözlendk az çk takipteydm maşallah çoğu şey bitmiş düğün hayrlsıyla gönlünce olsn inş herşy :)

Canım herşeyin çok ciciii güle güle kullan inşallah:))
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM :17:

nes_li
MErhaba canm sennle yakın zamanlarda sözlendk az çk takipteydm maşallah çoğu şey bitmiş düğün hayrlsıyla gönlünce olsn inş herşy :)​

Merhaba neslicim bnde seni hatırlıyorumm :)) İnşallah canım ya sizinde dügüne az kalmış hayırlısıyla mutlu yuvalarımızı sorunsuz kuralım artık :17:

Back
X