Kusura bakma arada kaldım kafam.karisik bugün sordum okuyabilir dendi sizide ikilemde bıraktımRegliyim, Tevhid okuyabilir miyim?
Kızım durmuyor şimdilik 500 aldım. Okuyabilirsem devam ederim1000 daha aldım
kalan 3000
Ben aldım kalanıKızım durmuyor şimdilik 500 aldım. Okuyabilirsem devam ederim
KALAN 2.500
Kuzum ben de almaya gelmiştim sen almışsın Allah kabul etsin mekanı cennet olsunBen aldım kalanı
RABBIM kabul etsin Sevgi teyzemizin ilk gecesini ve her gecesini kolay getirsin Rabbim yattığı yeri nur gidecegi yeri cennet eylesin
Lna16 canım bitanem Rabbim sana da serinlik versin Basın sağolsun bol sabırlar versin
❣❣❣
Okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun Rabbim sizinde ölmuslerinize rahmetler yagdirsin❣❣❣
Canım parem Allah razı olsun çok güzel düşündünüzBen aldım kalanı
RABBIM kabul etsin Sevgi teyzemizin ilk gecesini ve her gecesini kolay getirsin Rabbim yattığı yeri nur gidecegi yeri cennet eylesin
Lna16 canım bitanem Rabbim sana da serinlik versin Basın sağolsun bol sabırlar versin
❣❣❣
Okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun Rabbim sizinde ölmuslerinize rahmetler yagdirsin❣❣❣
Ağzına sağlık yüreğine sağlık rabbim razı olsunYetişemedim ama olsun ben de 500 tane Kelime-i tevhid ve 1 Yasin alıyorum. Rabbim sevgi teyzemizi ve cümle ölmüşlerinize rahmetiyle muamele etsinrabbim geride kalanlara sabır versin
Vesile olduğun için senden deAğzına sağlık yüreğine sağlık rabbim razı olsun❤
Çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah
Ben 1 Yasin okurum inşallah
Allah razı olsun kizlar sizinde okuduğunuz dualar ölmüşlerinizin ruhuna ve Sevgi tetzemizin ruhuna gitsinben de bir yasin okuyacagım bugun
AminParecim ben dün bakamadım hiç bi.ara aklıma geldi ne güzel toplanmış okunmuş Allah razı olsun hepinizden mekanı cennet olsun teyzeninMssPARE
Allah kabul etsin mekani cennet olsun insallahBen aldım kalanı
❣❣❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?