içimde sürekli huzursuzluk var. ne yapsam atamıyorum içimden. yeni işyeri açtık, işler pek yolunda gıtmıyo ve maddı sıkıntımız var bıraz. kafamda o kadar cok büyütüyorumkı başka bi şeye konsantre olamıyorum. napıcam ben.... caresız hıssedıyorum kendımı sürekli.... ölmek herşeyden kurtulmak !!!!!!!!!!! eşime olan sevgımı dünyaya olan bağlılığımı kestı içimdeki bu his.. ağlama gelıyo ıcımden hep. nasıl olacak benım sonum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lmek istiyorum
- Konu Sahibi nurnberg
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım benim benim topiğime bak aynı şeyleri bende yaşıyorum..yaşadığımız sıkıntılar bazen bizim yaşamamızın anlamı olmadığını gösterir.ölmek isteriz.bende hergün ölüp ölüp diriliyorum yaşamak istesem bile..kisenin sorunun daha hafif istiyorsuun hayattan bunalıyorsun ve ölmek istiyorsun.ben yaşamak istiyorum ama hergün ölüyorum..o yuzden biraz daha sabır.
hepimizin yaşadığı ortak sıkıntıdasın canım
hepimiz aynı hislerdeyiz ama bu demek değilki canımızdan bezmeliyiz
hem işyeriniz yeni yavaş yavaş müşteri gelir sıkılma sen
yanlız içinden atamayıp sana sıkıntı veren daraltan kısım için bir doktora görün
ilaç al yoksa daha ilerliyor
bende aynını yaşayıp gittim iyiki gitmişim çevreme zarar vermeye başlamıştım artık
ilaçlar iyi geldi kendime geldim
sende gitmelisin kendin için yoksa beklersen işler piyasada açılacak diye kendin zararı görürsün
hepimiz aynı hislerdeyiz ama bu demek değilki canımızdan bezmeliyiz
hem işyeriniz yeni yavaş yavaş müşteri gelir sıkılma sen
yanlız içinden atamayıp sana sıkıntı veren daraltan kısım için bir doktora görün
ilaç al yoksa daha ilerliyor
bende aynını yaşayıp gittim iyiki gitmişim çevreme zarar vermeye başlamıştım artık
ilaçlar iyi geldi kendime geldim
sende gitmelisin kendin için yoksa beklersen işler piyasada açılacak diye kendin zararı görürsün
aylıncım senın ne sorunun var??
senin açtığın topiğin alştında yada üstündeyim bakarsan canım
özümbüş haklısın.ama olmuyo sankı damarlarıma bırısı mutsuzluk hormonu sıktı... o kadar kötü yani.. düzelırmıyımkı??? bılıyorumkı dünyanın sonu degıl. kızım var bıtane, onu araya araya zorla tüp bebek tedavısı ile buldum. o benım ıcın bı mucize... ama yınede mutsuzum delıyım galıba..
aylınn hamıleyken bende böyle oldum ama farklı bı şekılde. bebegımın ölüm korkusu gırdı içime. bı abdestı 10 sefer alıyodum. gusül almaya gırdıyodum banyodan 2 saat cıkamıyodum. Allah kabul etmedi, surasını yanlıs okudum, yok surası kuru kaldı dıye ves vese yapıyodum. ama gecti. ölmekten korkma. ıbadetlerını yapmaya calıs. ıcındekı şüpheyı vesvesıyı at, o şeytanın işi. ALLAHA güven o cok merhametlı ve cok adaletlı
aylınn hamıleyken bende böyle oldum ama farklı bı şekılde. bebegımın ölüm korkusu gırdı içime. bı abdestı 10 sefer alıyodum. gusül almaya gırdıyodum banyodan 2 saat cıkamıyodum. Allah kabul etmedi, surasını yanlıs okudum, yok surası kuru kaldı dıye ves vese yapıyodum. ama gecti. ölmekten korkma. ıbadetlerını yapmaya calıs. ıcındekı şüpheyı vesvesıyı at, o şeytanın işi. ALLAHA güven o cok merhametlı ve cok adaletlı
canım benim zaten en çok dualar etkili ya..öle ayaktayım ben.
bu arada senin bu sıkıntı ne zmandan beriböle..daha evvel olmuşmuydun?belki dönemseldir..gecer zmanlan.
içimde sürekli huzursuzluk var. ne yapsam atamıyorum içimden. yeni işyeri açtık, işler pek yolunda gıtmıyo ve maddı sıkıntımız var bıraz. kafamda o kadar cok büyütüyorumkı başka bi şeye konsantre olamıyorum. napıcam ben.... caresız hıssedıyorum kendımı sürekli.... ölmek herşeyden kurtulmak !!!!!!!!!!! eşime olan sevgımı dünyaya olan bağlılığımı kestı içimdeki bu his.. ağlama gelıyo ıcımden hep. nasıl olacak benım sonum
ilk önce sirkelen ve kendine gel.
hayatta herşeyin çaresi vardır.çözülemeyecek şey yoktur.
şükret ki sağlığın sıhhatin iyi.hiç bir şeyi kafana takma.
kafanı dağıtan seni sıkan şeyleri düşünmekten uzak dur.
benim önerilerim bu kadar kendine iyi bak.